V Ljubljano prihaja Dylan Moran, eden najboljših irskih stand-up komikov

Po Eddieju Izzardu nas bo v ponedeljek, 7. oktobra, obiskal še eden najbolj zabavnih irskih stand-up komikov, zvezdnik filmov in TV-serij “Notting Hill”, “Black Books” in”Shaun of the Dead”, DYLAN MORAN.

Britanska televizija Channel 4 je Dylana Morana uvrstila med petnajst najboljših britanskih komikov vseh časov, The Times ga opisuje kot stand-up komika prvega razreda, v zvezde ga med drugim kujeta tudi Telegraph in Edinburgh Eve News – skrajni čas je torej, da se mu v živo nasmejite tudi v Sloveniji. 


7. oktobra zvečer vam bo v sodelovanju z agencijama Mick Perrin Worldwide in London Calling Comedy Tin Vodopivec v našem največjem kulturnem hramu, Cankarjevem domu v Ljubljani, predstavil irskega mojstra Dylana Morana. Stand-up komik, scenarist in igralec vas bo navdušil z neprizanesljivim opazovanjem sveta in domišljijo, ki ju vpleta v svoje nastope. V najnovejši predstavi “Yeah, yeah” se dotika tem, kot so staranje, religija, otroci in partnerski odnosi – vse to pa pomeša z običajnimi absurdi življenja na zelo samosvoj način.


BAFTA ZA SERIJO “BLACK BOOKS”

Dylan Moran je prejemnik nagrade Perrier Award oz. Edinburgh Comedy Award, ki jo je dobil za najboljši šov mladih talentov na znamenitem Edinburškem festivalu na Škotskem. Je tudi prejmenik prestižne britanske filmske in televizijske nagrad BAFTA ter enega najbolj cenjenih priznanj v zabavni industriji, Bronze Rose of Montreux. Obe je osvojil kot pisec in glavni igralec v priljubljeni britanski komični seriji “Black books”.

 

NOTHING HILL Z JULIO ROBERTS IN HUGHOM GRANTOM

Njegova filmska kariera je okronana s filmi “Rom-Com-Zom”, “Shaun of the dead”, “Run fatboy run”, “A film with me in it”, najbolj znanj med vsemi pa je zagotovo Notting Hill, v katerem je zaigral ob boku Hugha Granta in Julie Roberts. Med komično srenjo se Dylana že dolgo drži naziv “Oscar Wilde komedije”, časnik Guardian pa je njegove fraze in izrazoslovje označil kot: “Naravnost popolne!”


Njegova zadnja turneja je bila hitro razprodana, pošle so tudi že vstopnice za njegove nove predstave na Dunaju, v Zagrebu in Beogradu, za slovensko premiero v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma pa je na voljo zelo omejeno število vstopnic. Več informacij o vstopnicah si lahko preberete na www.cd-cc.si in vstopnice@cd-cc.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.