MEDNARODNA ŠTUDENTSKA DELAVNICA MEDS

Društvo MEDS – Meeting of design students – je mednarodno združenje študentov arhitekture in notranjega, industrijskega ter grafičnega oblikovanja.

Društvo je bilo ustanovljeno leta 2010 z namenom, da bi se študentje različnih oblikovalskih ved že v času študija naučili medsebojnega in mednarodnega sodelovanja in da bi to znanje pri nadaljnjih projektih uspešno uporabljali na svoji ustvarjalni poti.

 

Društvo zato vsako leto prireja dvotedensko delavnico, na kateri udeleženci pripravijo in realizirajo različne projekte (manjše konstrukcijske objekte ali urbanistične in oblikovalske implementacije), izmenjujejo ideje, se seznanjajo z materiali in pridobivajo nove praktične izkušnje.

 

Letošnje leto bo delavnica potekala med 5. in 17. avgustom v Ljubljani. Na njej bo sodelovalo 250 študentov arhitekture in oblikovanja iz vse Evrope, ki bodo v središču Ljubljane pripravili 15 projektov na temo čutil. Ti bodo na ogled širši javnosti, ki jo želijo študentje s svojo ustvarjalnostjo opozoriti na zapostavljenost čutil v današnjem načinu življenja. 

 

Prijave na delavnico sprejemajo do 14. 5. 2012 na naslov slovenia@meds-workshop.com.

Več informacij o delavnici in prijavi si lahko ogledate na:

– uradni spletni strani društva MEDS: www.meds-workshop.com

– blogu ekipe MEDS Slovenia: http://medsslovenia.tumblr.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.