Mladi lokalni aktivisti!

V okviru projekta Aktivendržavljan.si vabijo, da se udeležite razpisa »Mladi lokalni aktivisti«, tako da predstavite svoje ideje in predloge kako spremeniti ali kako drugače izboljšati okolje v katerem živite.

Namen natečaja je reševanje različnih izzivov in problematik lokalnega okolja in vsi tisti, ki imate inovativne ideje ali predloge, s katerimi bi lahko rešili različne izzive lokalnega okolja (od sociale, gospodarstva, razvoja, infrastrukture, mladinskega dela, okolja in podobno) vljudno vabimo da se aktivno vključijo v natečaj, ki ga izvaja Mladinski center Šentjur (Razvojna agencija Kozjansko).

Natečaj je namenjen mladim starim do 29. Let. Predlogi in ideje morajo biti poslani do 24. decembra 2010, na predpisanih prijavnicah, na naslov RA Kozjansko (Mladinski center Šentjur), Ul. skladateljev Ipavcev 17, 3230 Šentjur, pripisom »Natečaj Mladi lokalni aktivisti«. Šteje se, da je vloga pravočasno prispela, če je oddana zadnji dan roka na pošti kot priporočena pošiljka. Na hrbtni strani pošiljke mora biti ime in nas lov pošiljatelja.

Izmed vseh prispelih idej, bo komisija izbrala 5 najboljših, čigar avtorji bodo nagrajeni s strokovno ekskurzijo v Bruselj.

Več podrobnosti o samem projektu si lahko preberete v dodanem dopisu in na www.aktivendrzavljan.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.