Sejem rabljene literature v Ljubljanskih križankah!

Sejem rabljenih učbenikov in drugih šolskih potrebščin je namenjen tistim otrokom in njihovim staršem, katerih socialni položaj ne dopušča, da bi kupovali nove učbenike in druge šolske potrebščine ter tudi vsem, ki se jim ne zdi smiselno vsako leto kupovati novih učbenikov. Vsak s svoje strani poskrbi, da knjige ne izgubijo svoje vrednosti kljub starejšim izdajam, hkrati pa ta način omogoča tako staršem kot mladim cenejši nakup, kar je precejšna finančna razbremenitev ob začetku šolskega leta.

Sejem rabljenih učbenikov bo tradicionalno potekal v predverju Ljubljanskih Križank. Cene učbenikov se bodo oblikovale glede na ponudbo in povpraševanje, Zveza Škis pa bo poskrbela tudi za cenike novih učbenikov, ki bodo na eni strani služili kot osnova za oblikovanje cen, po drugi strani pa dali obiskovalcem vedeti o razliki med cenama.

KDAJ? 3.9. 2010 12h-19h in 4.9. 2010 9h-17h

KJE? Predverje ljubljanskih Kržiank

KAJ? Sejem rabljene literature s krajšim kulturnim programom

Za obiskovalce bo pripravljen tudi katalog veljavnih učbenikov, v katerih bodo kupci in prodajalci dobili informacije o veljavnosti učbenikov in se tako izognili nakupu učbenika, ki ga šolski sistem ne podpira. Kot vsako leto bomo tudi letos na informacijski stojnici odgovarjali na morebitna dodatna vprašanja otrok in njihovih staršev v zvezi z veljavnostjo učbenikov, predstavili pa bomo dejavnosti Zveze ŠKIS. Dogajanje med samim sejmom bo spremljal krajši kulturni program, v sodelovanju z Zvezo Škis pa se bodo predstavile tudi nekatere založbe, pri katerih bo prav tako mogoč nakup učbenikov in knjig

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.