Mladi projektni managerji

Si želite dodatnih izkušenj in novih poznanstev? Pridružite se Mladim projektnim managerjem, ki delujejo pod okriljem Slovenskega združenja za projektni management. V svoje vrste vabijo študente, ki se želijo preizkusiti v projektnem managementu.

Mladi projektni managerji so del sekcije slovenskega združenja za projektni management. Izvajajo različne organizacijske, tehnične in raziskovalne projekte za katere se prej dogovorijo z zainteresiranimi podjetji. V svoje vrste vabijo študente, ki bi se želeli kaj naučiti o projektnem managementu in ob tem pridobiti še praktične izkušnje. 

Delujejo pod okriljem Slovenskega združenja za projektni management že od leta 1998. Od takrat so se razvili trije regijski odbori, ki so pričeli delovati v Ljubljani, Mariboru in Cerknici z okolico. 

Podjetja jih poznajo, saj so se z dosedanjim delom izkazali in postali prepoznaven partner. Vse bolj je MPM priljubljen med študenti, ki se tudi vedno bolj zavedajo, da takšne izkušnje, prinašajo prednosti pri iskanju službe po končanem študiju. Tudi nekdanji člani, danes zasedajo pomembne vodstvene položaje. Študentje pridobijo praktične izkušnje, stik s podjetij ter se med seboj spoznavajo in mrežijo. Ob tem pa podjetja pridobijo nove in sveže ideje, ki jih lahko uporabijo pri svojem delovanju, spoznavajo nove potencialne kadre ter imajo na ta način pripravljene nove projekte, ki jih študenti pripravijo in (ali) izvedejo tudi v praksi. 

Namen in cilj MRP je torej zagotoviti študentom čim več možnosti pridobivanja praktičnih izkušenj že v času študija (sodelovanje s podjetji, organizacije seminarjev in delavnic), pomagati študentom in mladim projektnim managerjem pri pridobivanju in širjenju znanj s področja projektnega managementa, spoznavanje in sodelovanje mladih projektnih managerjev in izmenjava izkušenj, promoviranje MPM in YPM ter oblikovanje baze podatkov vseh iskalcev in ponudnikov zaposlitev na področju projektnega managementa, mednarodno sodelovanje in izmenjava, certificiranje mladih projektnih managerjev z mednarodno priznanim certifikatom, sodelovanje s podjetji ter pospeševanje uveljavitve projektnega managementa. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.