Mladi v akciji!

MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. 

Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za mlade s prikrajšanih območij, da se vključijo v program Erasmus+: Mladi v akciji. V sklopu projekta bodo tem organizacijam omogočeni izobraževanje, podpora pri iskanju ustreznih partnerjev iz tujine ter spremljanje in pomoč za razvoj kakovostnih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji za mlade. 

Projekt bo sestavljen iz več faz: 
1. Nacionalno srečanje in izobraževanje za organizacije z depriviligiranih območij, ki bo potekalo 22. 9. 2017 od 10:00 do 14:00 v prostorih MOVIT-a na Dunajski cesti 5 (13. nadstropje) v Ljubljani. 

2. Mednarodno srečanje, namenjeno mreženju partnerjev, ki bo potekalo 2017 od 6. do 11. novembra  v Murski Soboti (na srečanje bodo poslane tiste organizacije, ki bodo imele interes in kapacitete za prijavo projekta v prihodnje).
 
3. Kontinuirano zagotavljanje podpore s strani izkušenih trenerjev za potrebe kakovostne priprave projektnih predlogov, implementacijo in evalvacijo. 

Kaj lahko pričakujete na prvem nacionalnem srečanju?
 
• Predstavitev programa E+: Mladi v akciji 
• Predstavitev prednostnih usmeritev programa 
• Predstavitev podpore učnim učinkom 
• Specifike dela v geografsko šibkih območjih 

Prijave so možne do 10. septembra 2017 preko spletne prijavnice. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.