2Cellos in Moon River

Cellos and musicians during a concert with an orchestra
Foto: marc chesneau iz iStock

2CELLOS predstavlja nov videospot za pesem Moon River iz filma Zajtrk pri Tiffanyju. Vizualni izdelek za čustveno nabito izvedbo znane pesmi so posneli v Knežjem dvoru v Dubrovniku, pod režisersko taktirko pa se podpisuje Darko Drinovac.

Pesem bo objavljena na albumu Score, ki izide 17. marca. 2CELLOS se na prihajajočem albumu predstavlja s povsem novim slogom med igranjem najbolj znanih skladb, ki so bile kadarkoli spisane za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe.

Luka Šulić in Stjepan Hauser sta se tokrat podala v raziskovanje tradicionalnega sveta zvoka, pri čem se jima je pridružil londonski simfonični orkester (London Symphony Orchestra), ki ga je vodil dirigent in aranžer Robin Smith. Pod produkcijo albuma je poleg Luke in Stjepana podpisan tudi Nick Patrick (Elvis Presley, Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo). Poleg tematike iz Igre prestolov album vključuje tudi skladbe filmskih uspešnic kot so My Heart Will Go On (Titanik), For the Love of a Princess (Hrabro srce), May It Be (Gospodar prstanov: Bratovščina prstana), Now We Are Free iz uspešnice Gladiator, …

Nove pesmi bosta Luka in Stjepan predstavila tudi v ljubljanskih Stožicah 7. in 8. aprila 2017 skupaj s simfoničnim orkestrom RTV. Po prvem koncertnem dnevu, ki je bil razprodan v rekordnem času, je za 8. april 2017 ostalo le še nekaj prostih vstopnic, zato svetujemo hitrost, če želite biti del vrhunske predstave.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.