Mortadeljada!

Klub goriških študentov (KGŠ) tudi letošnjo zimo preganja na prijeten in zabaven način in sicer s svojo osemnajsto tradicionalno prireditvijo imenovano Mortadeljada.

Ta največja primorska »fešta« povezuje mlade po Sloveniji in jih vsaj za eno noč razbremeni študijskih obveznosti. Poleg dobre glasbe in plesa, ponuja pester spremljevalni program, nagradne igre ter seveda tudi kakšno rezino primorske mesne specialitete – mortadele, ki velja za prispodobo primorskega okusa.  Tradicija pa je postala tudi dobrodelna nota te prireditve, saj KGŠ tudi letos ni pozabil na tiste v stiski. Delež od prodaje vstopnic bo namenjen počitnicam otrok ogroženih družin in  zavetiščem za živali.

Otvoritev letošnje Mortadeljade bo 14. marca v Novogoriškem klubu Marco Polo s skupinama Kingston in The Users. Točno teden kasneje bosta, v Koperskem Planetu Tuš, zbrane zabavali skupini Flirrt in Zmelkoow.  Zadnji in hkrati največji del letošnje Mortadeljade pa bo 28. marca v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču.  MI2, Big Foot Mama, Low Peak Charlie ter Corvus bodo zvezde večera, ki nam bodo pričarale nepozabno zabavo in morda dokončno, z glasbo,  pregnale letošnjo zimo.

KGŠ na facebooku: https://www.facebook.com/profile.php?id=1197105243&ref=ts

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.