Mortadeljada 2013

Tudi letos se KGŠ (Klub goriških študentov) podaja na vsakoletni žurerski maraton Mortadeljada.

 

V goriškem utripu se bodo že 19. zapovrstjo zatresla tla v Novi Gorici, Ljubljani in Kopru, kjer bo odmevala odlična glasba in bo zadišalo po mortadeli.

Poleg z odlično glasbo in izjemnim primorskim vzdušjem bo tudi letos vsak udeleženec nagrajen s slastnimi rezinami mortadele, ki je zaščitni znak Mortadeljade. KGŠ tudi letos ni pozabil na tiste v stiski. Del denarja od prodanih vstopnic bodo podarili Zvezi prijateljev mladine za projekt Pomežik soncu. Drugi del tega izkupička pa bodo podarili 19-letnemu Sebastijanu Bahurju, ki se je pred kratkim hudo poškodoval med tekmovanjem na motokros prvenstvu v Italiji. Prvi del maratona Mortadeljada 2013 bo potekal 15. marca ob 21. uri v novogoriškem klubu Marco Polo s skupinami Motorfire, Parni valjak tribute in Mambo Kings.

Za animacijo bo poskrbel DJ Lovro.

V Ljubljani se bo tokrat žarišče dogajanja preselilo v dvorano MediaParka zraven Pop TV, mortadela pa bo zadišala 20. marca ob 21.30.

Zabavali nas bodo Pero Lovšin, Tabu in Sausages. Za odlično razpoloženje bo poskrbel DJ Lovro. Letošnji maraton se bo končal 27. marca v koprskem Planetu Tuš ob 21.30, kjer bodo za zabavo poskrbele skupine Eskobars, Big Foot Mama, The Users in DJ Lovro.

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.