Mučenikom posvečena Maša se je raztegovala na Prešernovem trgu

Včeraj so praznovali mučeniki, katerim je Rock Radio pripravil poklon in »performans« na Prešernovem trgu, v Ljubljani. Ob 16.15 so vsi zbrani in mimoidoči mučeniki prejeli blagoslov Rock Radia.


Najprej sta množico nagovorila v duhovnika in meniha preoblečena moderatorja Rock Radia, ki sta vsem prisotnim podelila rockerski blagoslov, družbo jima je delala simpatična nuna, bolje poznana Barbara Imperl, tekmovalka v zadnjem resničnostnem šovu Kmetija nov začetek, ki je mimoidočim delila sveto vodo ali po domače »Whishey in the jar«.


Kasneje se je ob zvokih rocka, na drogu zavrtela Maša, ki je s svojo gibčnostjo ogrela mučeniško popoldne in verjetno prvič presenetila Prešernov trg s plesom ob drogu, ki se ga ne bi branil niti sam Prešeren.

Množica moških, ki se je zbrala na »Prešercu« je po seksi nastopu zahtevala še več zvijanja, navdušenja pa niso mogle skriti niti ženske opazovalke in skupina azijskih turistov.


Rock Radio poleg dobrega radijskega programa opozarja nase z gverila akcijami, kot je bila včerajšnja Maša za mučenike, Testisov test ali razobešanje kitar po večjih mestih v Sloveniji.


Rock on Slovenija!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.