Na Bujti repi številni eminentni gosti!

Ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani se 20. januarja vrača v Festivalno dvorano.

Prireditev se bo pričela s pristno prekmursko večerjo – Med drugim bodo nastopili naraščajniki Lange in Vlado Kreslin z malimi bogovi

V sredo, 20. januarja, se bo v Festivalni dvorani v Ljubljani ob 20. uri pričela tradicionalna Bujta repa. Svoj prihod so med drugim že napovedali Župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec, Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, državni sekretar Andrej Horvat, predsednik SLS Radovan Žerjav, državni poslanec SNS Miran Györek, predsednik SNS Zmago Jelinčič, kreativni direktor Pristopa Aljoša Bagola, Danica Lovenjak in nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar.

Bujta repa je tradicionalna prekmurska zabava v Ljubljani, na kateri se zberejo prekmurski študenti, gospodarstveniki, politiki ter drugi pomembneži iz javnega življenja. Prireditve se vsako leto udeleži tudi veliko število študentov iz vseh koncev Slovenije, saj prav Bujta repa slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani. Na njej se vsako leto zbere okrog 1200 obiskovalcev. Z Bujto repo si Klub prekmurskih študentov poleg druženja Prekmurcev v Ljubljani prizadeva promovirati in tudi navdušiti druge študente za prekmursko kulinariko in kulturo.

Prireditev se bo pričela ob 20. uri s pristno prekmursko večerjo, ki jo bo popestrila Srakova banda. Od 22. ure naprej pa bodo nastopili DJ Berti, Mala Langa, Blue Planet in Vlado Kreslin z malimi bogovi.

Več informacij o Bujti repi najdete na www.bujtarepa.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.