Na Metelkovi dogaja!

V četretek, 24.2. in petek, 25.2.2010…
Live: R.A. THE RUGGED MAN(New York/USA)

warm up: DJ ESCO (Rapetek)
after: DJ K’POW (RDYO DJs)

R.A. The Rugged Man je raper z izredno dodelano odrsko prezenco, kar je mnoga leta dokazoval newyorškemu občinstvu, pred leti pa je njegov odličen scenski nastop videla tudi Ljubljana. Letos se, oplemeniten z novo ploščo, kompilacijsko zbirko sodelovanj z drugimi raperji, ki se jih je v njegovi 15-letni karieri zbralo kar veliko, saj je snemal z asi kot so Notorious B.I.G., Kool G Rap, Tragedy Khadafi ter Havoc iz Mobb Deep, pa tudi s falango mlajših wu-tangovski veljakov, vrača v Ljubljano. Nekateri trdijo, da je R.A. The Rugged Man najboljši beli raper v zgodovini rapa, ki bo za vedno ostal zvest podtalnemu hiphopu. Sodbo o tem si boste lahko ustvarili na njegovem koncertu v Gali hali.

Vstopnina: 12 € v predprodaji, 15 € na dan koncerta
Obiskovalci koncerta imajo naslednji dan s karto prost vstop!

Predprodaja:

MADNESS:
Gosposka 3, 1000, Ljubljana
Ulica Gradnikove brigade 33, 5000, Nova Gorica
Gosposka 5, 2000, Maribor
ONE WAY
One Way Store, Wolfova 12a, Ljubljana
One Way Store, Vetrinjska 8a, Maribor
LEPA ŽOGA
Lepa Žoga, Celovška 43, 1000 Ljubljana

EASTCOAST PARTY

Dj: SUPASTAR (Ljubljana), CHILL (Sinestet, ZG/CRO)

Dan za gostovanjem R.A. The Rugged Mana bomo na Rapetku podaljšali njegovo zgodbo in se zatopili zgolj v hiphop vzhodne ameriške obale, od koder le-ta izvira. Hiphop različnih časovnih obdobij in stilov bo seveda temeljil na klasični newyorški boom bap produkciji, a bo posegel tudi v novo šolo uličnega rapa New Yorka in v old school.

Notorious BIG, Wu-Tang Clan, Method Man, Nas, Mobb Deep, Public Enemy, Jay-Z, Krs-One, Redman, A Tribe Called Quest, Kool G Rap & Dj Polo, Big Pun, Eric B & Rakim, Fat Joe, GangStarr, Raekwon, Artifacts, Gravediggaz, De La Soul, LL Cool J, D.I.T.C., Ultramagnetic Mc’s, Run-DMC, Jungle Brothers, Grandmaster Flash, Jeru the Damaja, Organized Konfusion, Heltah Skeltah, Smif-N-Wessun, Ghostface Killah, Big Daddy Kane, Lox, AZ, Cormega, Onyx…

Vstopnina: za obiskovalce koncerta R.A. The Rugged Man dan prej vstop prost (shranite karto!), ostali 5€

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.