Na odličen trening po študentski ceni v Konex center

Jesen je pravi čas za nove začetke ali za aktivno nadaljevanje že začetega predpočitniškega dela. Tega se dobro zavedamo tudi v športnem centru Konex, zato smo v novi sezoni 2015/2016 za naše vadeče pripravili svežo in prenovljeno ponudbo skupinskih vadb in timskih treningov. Priljubljenim in svetovno razširjenim Les Mills programom (BodyPump, BodyAttack, GRIT in BodyBalance) ter preizkušenim in uveljavljenim vadbam TNZ, BootCamp, CrossCamp in TRX se bosta pridružili še težko pričakovani vadbi CoreEffect za krepitev jedra in stabilizacijo telesa ter Joga za umiritev in sprostitev telesa in duha. Vse vadbe potekajo v dveh prostornih in dobro opremljenih dvoranah našega centra ter v delu fitnesa, ki je namenjen funkcionalnim treningom.


Deset različnih vadb v 32-ih tedenskih terminih zagotavlja zares raznoliko izbiro rekreacije za vse potrebe, želje in cilje. Treninge vodijo izobraženi in strokovno usposobljeni inštruktorji z ogromno izkušenj s področja vodenih vadb, fitnesa in osebnega trenerstva. Ker so za nas vadeči več kot le številke in ker se zavedamo, da pot do zdravega, funkcionalnega in lepo oblikovanega telesa ni hitra in lahka, napredek pa ni odvisen le od količine napora, vloženega na treningih, se naše prijazno in usposobljeno osebje trudi tudi z nasveti glede pravilne prehrane ter izbire in razporeditve pravih treningov za doseganje individualnih zastavljenih ciljev.


Večina vadečih ne glede na cilj – izguba telesne maščobe, pridobivanje mišic, oblikovanje telesa, izboljšanje kondicije, boljše počutje – želene rezultate lažje in hitreje doseže prav s pomočjo skupinskih in timskih treningov. Motivacija, energija, navdih, izziv in disciplina, s pomočjo glasbe in timskega vzdušja povezani v zabavno, intenzivno in učinkovito športno doživetje, je za številne edina dolgoročna pot do rezultatov. Pot, na kateri sklenejo marsikatero novo poznanstvo in trdno prijateljstvo, in ki se nikoli zares ne konča, ker v njej uživajo in se povsem neopazno spremeni v njihov način življenja.


Prav vse naše vodene vadbe so še posebej preprosto in zelo ugodno dostopne študentom in študentkam. Vsaj dva termina dnevno sta odprta za vse z veljavnim statusom študenta za samo 3 evre na trening. Povsem brez obveznosti, brez vpisnine ali članarine – pred vsako vadbo študent sproti poravna vadnino za tisto uro. Obvezna je le prijava na posamezno vadbo, saj si z njo pravočasno zagotovi svoje mesto na treningu. V Konexu z vodenimi vadbami začnemo vsako jutro že ob 6.45, da lahko najbolj odločni in vztrajni po svojo dnevno dozo treninga pridejo že pred začetkom predavanj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.