Na prakso k reviji Študent!

Ste že razmišljali o praksi, ki jo morate opraviti v sklopu vašega študija? Lahko se odločite tudi za uredništvo revije Študent kjer vas pričakuje uigrana ekipa s strokovnim znanjem. Z veseljem bomo z vami delili naše bogate izkušnje, vam prisluhnili in vam pomagali pri pripravi, izvedbi in objavi vaših prvih novinarskih člankov.

O reviji
Revija Študent je mesečnik, ki izhaja od leta 1997. V študijskem letu 2007/2008 je postala BREZPLAČNIK z največjo naklado študentskih medijev doslej. Mesečno nas tako prebira že več kot 30.000 študentov iz cele Slovenije, ki obiskujejo Univerzo v Ljubljani ali Univerzo na Primorskem.

Zakaj na prakso k nam?
Ker svoje izkušnje gradimo z mladimi še neuveljavljenimi pisci. Ponujamo izredne reference saj revija izide vsak tretji četrtek v mesecu, razen v juliju in avgustu. Vsebinsko pokrivamo tematike, ki so v največji meri mladim blizu. Uspešno sodelujemo s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi oz. zavodi po vsej Sloveniji. Izzivov je torej dovolj, priložnosti za delo in dokazovanje pa nam ne manjka.

Odloči se za pravo izkušnjo, odloči se za prakso pri reviji Študent!

Za vse informacije piši na urednistvo@mladinski.net.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.