Novo leto v družbi pravih Balkancev!

Mladi iz celotne Evrope. Odlična hrana. Poceni pijača. Kopica kulturnih in naravnih znamenitosti. In seveda žur do jutranjih ur! To so poudarki nepozabnega praznovanja novega leta v balkanskih mestih.

Področje naše nekdanje skupne države iz leta v leto privablja vse več turistov iz vsega sveta, ki so znova in znova očarani nad kulturo, folkloro, kulinariko in pozitivno drugačnostjo tamkajšnjih prebivalcev. Brazgotine vojne so se zacelile in Balkan trka na vrata Evrope. Ko bo vstopil bo to storil v slogu. Gostoljubnost domačinov, a hkrati ponosna drža in zavedanje narodne pripadnosti so lastnosti,  ki jih balkanci »servirajo« v ravno pravšnji mešanici, obiskovalec pa dobi pristno predstavo o življenju, navadah in običajih.

Novoletna praznovanja
Pravi naslov za njihovo spoznavanje iz prve roke je Balkan Ekspres, agencija, ki deluje že deseto leto in ponuja potovanja in izlete na področju bivše Jugoslavije – Srbija, Črna Gora, BIH, Makedonija. Letos je v svoji ponudbi pripravil vrsto novoletnih praznovanj, osredotočili pa so se na mesta, ki so znana po svoji zanimivosti za turiste in predvsem norih novoletnih zabavah.

Za mlade so predvsem zanimiva novoletna praznovanja, ki pa niso zgolj noro zabavanje, temveč gostje spoznajo glavne znamenitosti mest in njihove okolice, podučijo se o zgodovini in posebnostih, poskrbljeno pa je tudi za udoben spanec in poln želodec.

Ker nam je pomembno in ne vseeno kje spite in kje žurate, vam kakovost ponudbe zagotovljamo! Zato smo za vas pripravili posebne ugodnosti tako, da boste vedno v središču dogajanja.

Spoznajte in pričakajte Novo leto v Novem Sadu kjer vsak večer nekdo nekoga dočaka, okusite Beograd z največjo izbiro novoletnih praznovanj in  tradicionalno gostoljubje, Banjo Luko v novoletni ponudbi z odlično hrano in nakupovalno ponudbo ter Sarajevo kjer vam postrežejo s pravo turško kavico na Baščaršiji in nepozabno izkušnjo.

IZKORISTITE FIRST MINUTE PONUDBO Z DO 25€ POPUSTA! SAMO DO KONCA OKTOBRA!

STC d.o.o.
040/57 15 15
info@balkanekspres.si
www.balkanekspres.si

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.