Na SEMPL tudi letos brezplačno!

Študenti se lahko tudi letos regijske konference medijskih trendov SEMPL z malce sreče udeležijo brezplačno. Organizator jim namreč v sodelovanju s podjetjem SPAR Slovenija podarja 50 brezplačnih dvodnevnih kotizacij. 

Študenti, ki jim bo žreb naklonjen, se bodo lahko 24. in 25. novembra v Portorožu brezplačno udeležili konference SEMPL in prisluhnili uveljavljenim govorcem iz regije in tujine ter spoznavali najnovejše marketinško-komunikacijske trende, kot so na primer: vloga umetne inteligence v marketingu, zagotavljanje stalne poslovne rasti, učinkovito povezovanje podatkov, razvijanje prodornih idej, strateško pripovedovanje zgodb, viralne spletne vsebine in podobno.

 

Svoje veščine bodo še dodatno razvijali na uporabnih delavnicah, kjer se bodo med drugim naučili, kje dobiti real-time podatke o poteku oglaševalskih kampanj, kako lansirati blagovno znamko na digitalnih kanalih, kako se spreminja gledanost televizije ob upoštevanju časovnega zamika ter kako internet stvari vpliva na oglaševanje.

 

Na 18. SEMPL-u bodo podeljene tudi nagrade Sempler, ki nagrajujejo najboljše medijske strategije leta v regiji.

 

In kako do brezplačne kotizacije? Na straneh konference SEMPL in podjetja SPAR Slovenija na Facebooku se bo v začetku novembra začela nagradna igra, v kateri lahko sodelujejo vsi, ki imajo status študenta. Teden dni pred konferenco bo potekalo žrebanje izmed vseh sodelujočih v nagradni igri in takrat bodo znani tudi dobitniki 50 brezplačnih dvodnevnih kotizacij za udeležbo na SEMPL-u.

 

Vsi tisti, ki ne bodo imeli sreče in si vseeno želijo zagotoviti svoje mesto na SEMPL-u, pa se lahko prijavijo preko spletne prijavnice. Kotizacija za študente znaša 100 EUR + DDV (redna cena je sicer 505 EUR + DDV).

 

Več informacij o konferenci SEMPL je na spletni strani www.sempl.si in družbenih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/SeminarSEMPL

Twitter: https://twitter.com/SEMPL

Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

Snapchat: SEMPLconference

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.