Na ŠVICu rekordno število obiskovalcev

Pretekli vikend se je na Čatežu pri Trebnjem odvijal Študentski vikend inteligence in cvička. ŠVIC je največji dvodnevni študentski festival na Dolenjskem. Ob odličnem vremenu se je sprostilo več kot 8000 zabave željnih obiskovalcev osmega ŠVICa.

 

Dva dni zabave in sproščenega vzdušja je popestril pester dnevni program, ki je ponudil turnirje v nogometu, košarki, odbojki na mivki in polaganju rok. Zjutraj so si obiskovalci lahko privoščili jutranjo aerobiko in budnico s trubači Fešta Band. Popoldne pa so se lahko preizkusili v mali šoli frizbija, živem človeku ne jezi se, body paintingu in družabnih igrah. Ob večerih pa so na odru nastopili: Dubioza Kolektiv, Big foot mama, Mi2, Zaklonišče prepeva, Zablujena generacija, Trkaj z bandom..Več pa si lahko ogledate v foto utrinkih.

Pet srečnih obiskovalcev spletnega portala www.student.si pa se je lahko dogodka udeležilo popolnoma brezplačno. Ni dvoma, da so uživali ob sproščanju inteligence in pitju cvička. Če bi se tudi vi radi udeležili katerega izmed poletnih festivalov na prostem si oglejte aktualne nagradne igre na https://www.student.si/nagradna-igra/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.