Na voljo 90 štipendij ljubljanske občine

Mestna občina Ljubljana je zaprihajajoče šolsko leto razpisala 90 štipendij za nadarjene dijake in študente, ki imajo stalno prebivališče v ljubljanski občini. Kandidati selahko prijavijo na razpis preko spletne aplikacije. Za dijake se rok izteče 5. septembra, za študente pa 5. oktobra.

Kot so zapisali na občini, so 16 štipendij razpisali za dijake, 40 štipendij za študente dodiplomskega izobraževanja in enovitega magistrskega študija v Sloveniji, 21 štipendij za študente podiplomskega(razen enovitega magistrskega) izobraževanja v Sloveniji ter štiri štipendije za dodiplomski študij v tujini in devet štipendij za podiplomski študij v tujini.

Na razpis se lahko prijavijo dijaki od vključno 2. letnika srednješolskega izobraževanja, študenti dodiplomskega in enovitega magistrskega izobraževanja v Sloveniji od vključno 2. letnika ter študenti dodiplomskega in enovitega magistrskega izobraževanja v Sloveniji, ki so prejemali štipendijo Mola za srednješolsko izobraževanje od vključno 1.letnika.

Prav tako se lahko na razpis prijavijo študenti podiplomskega (razenenovitega magistrskega) izobraževanja v Sloveniji od vključno 1. letnika in študenti, ki študirajo v tujini od vključno 1. letnika, če izpolnjujejo pogoje, zapisane v razpisu. Kandidati se lahko prijavijo na razpis preko spletne aplikacije E-razpis za štipendije za nadarjene dijake in študente Mestne občine Ljubljana, povezava na aplikacijo ter dodatne informacije o razpisu pa so dostopne naspletni strani občine.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.