Naj vas pogreje … vabilo na Ultra Europe 2014!

Sredi najhujših dni mrzle zime naj vas vsaj malo razgreje posnetek lanskoletne krstne izvedbe festivala Ultra Europe, ki se je letos poleti zgodil v Splitu in na Hvaru. Še ustrezno bolj pa nas lahko razgreje lista nastopajočih na Ultri Europe 2014!

Nosilci programa festivala Ultra Europe 2014 bodo namreč velikani ARMIN VAN BUURENDAVID GUETTATIËSTO in CARL COX, ki so v preteklosti sami polnili največje arene v regiji, ob njih pa so že potrjeni tudi kralj lestvice DJ Mag Top 100, HARDWELL, ter vroči hitmejkerji MARTIN GARRIX, FEDDE LE GRANDLAIDBACK LUKE, W&W in BLASTERJAXX, nastop pa sta potrdila tudi AFROJACK in NICKY ROMERO.


Split bo tako tudi letos obvezna postaja za vse ljubitelje elektronske glasbe, saj bodo na legendarnem Hajdukovem stadionu Poljud med 11. in 13. julijem nastopile največje svetovne ikone housa, tehna, tranca, EDM-a in drugi plesnih žanrov, ki vladajo svetovni glasbeni sceni. Organizatorji so ob tem napovedali še bogatejši program kot lani, ko je v Splitu in na Hvaru nastopilo preko 40 udarnih imen, saj so festival podaljšali za en dan, ob še udarnejših boat partyjih pa bo ponovno organizirana tudi ekskluzivna zabava na plaži Ultra Beach – lokacijo le-te bodo razkrili prihodnji mesec, ve pa se že, da se bo zgodila 15. julija. Še ena vroča novost druge izdaje bo edinstvena fan cona, s posebnimi vsebinami za največje oboževalce Ultre in nastopajočih zvezdnikov. Kar umešča ta festival med najboljše v Evropi in na svetu pa je seveda tudi vrhunska Ultra tehnična produkcija, polna dih jemajočih posebnih učinkov in najnaprednejših odrskih tehnologij.


Ultra Europe je že ob prvi izvedbi presegla najbolj optimistična pričakovanja, saj je pritegnil kumulativno103.000 obiskovalcev, spletni prenos je spremjalo rekordnih 6,5 milijona gledalcev in poslušalcev, kar nekaj vplivnih medijev je festival uvrstilo med najboljše na stari celini, video Relive Ultra Europe 2013 (klikni povezavo!) pa si je v manj kot 80 dneh ogledalo preko 800.000 gledalcev. Ob širitvi in še bogatejšem programu pričakujejo organizatorji letos za 30-odstotkov več obiskovalcev s celega sveta. Spomnimo, ob prvi izvedbi je Ultra pritegnila tretjino obiskovalcev iz regije, tretjino iz Evrope in tretjino z drugih kontinentov, v Splitu in na Hvaru pa so se zabavali gostje iz več kot 75 različnih držav sveta. Letošnji cilj je osvojiti 100 držav!


Najbolj sveže uradne informacije o festivalu Ultra Europe najdete na www.ultraeurope.com, Facebook profilu www.facebook.com/UltraEurope in TwitterjuNastanitev in prevoze zagotavlja tudi npr. soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel iz Ljubljane – www.collegium.si in www.travel2ultra.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.