Najbolj noro študentsko pustovanje v Sloveniji

View of Vic and Rozna dolina from Roznik hill above Ljubljana. Krim mountain and barje in the background.
Foto: Anze Furlan / psgtproductions iz iStock

Študentski svet stanovalcev študentskih domov v Ljubljani že enajsto leto zapored pripravlja največje in najbolj noro študentsko pustovanje v Sloveniji. Spektakularni karneval se bo dogajal v torek, 8. 3. 2011, ob 18. uri pod šotorom v naselju Rožna dolina.
Tudi letos se bo odvijal pester program. Del programa je namenjen tekmovanju skupinskih in individualnih mask. Organizatorji bodo s pomočjo glasnosti publike izbrali najbolj izvirne maske iz obeh kategorij. Zato bodite točni in pomagajte pri izbiri najboljših, saj jih čakajo bogate nagrade sponzorjev, turistične agencije za mlade Collegium in izobraževalne institucije zavoda Šolt.
Glavni del programa pa je namenjen kakovostni glasbeni ponudbi. Rajali boste z Velenjskimi trubači Fešta bend, CoverLovers, Čuki, ska bendom Sell out in The Drinkersi. Čaka pa vas tudi glasbeno presenečenje.
Vstopnice za največje študentsko pustovanje lahko kupite pri predstavnikih študentskih domov in v pisarni Študentskega sveta stanovalcev (dom III, 1. nadstropje, Rožna dolina) po enotni ceni 5€ (na dan dogodka 10€).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.