TA MESEC PRAZNUJEJO RIBE (19. februar–20. marec)

Ribi je zadnje znamenje zodiaka, s katerim se zaključi cel krog spoznanj. Primerjamo ga lahko z oceanom, v katerem lahko opazujemo njegove obale ali ugibamo o njegovih največjih skrivnostih globin. Sam simbol kaže na dve ribi, ki plavata vsaka v svojo smer, kar lepo opisuje dvojnost in različnost tega znamenja. Zanje sta značilni labilnost in pesimizem.

ONA
Ženske, rojene v znamenju rib, so romantične, sladke in krhke. Imajo dar, da prepričajo partnerja, da je najbolj pomemben na svetu. Rade imajo hvalo, božanje in nekoga, ki jih bo poslušal. Če tega ne dobijo, trpijo in postanejo žalostne. Idealen moški zanje mora biti trden in močan. Z njo se mora veliko pogovarjati.

ON
Moški, rojeni v znamenju rib, so idealisti, kompleksni, romantični in občutljivi. Potrebujejo, da jih zasujete z ljubeznijo in pozornostjo. Idealna ženska zanje mora prevzeti pobudo. Prisilite ga, da bo videl, da ljubite red, preciznost in umetnost. Nikoli se ne dotikajte njegovih stvari, so zelo posesivni in hitro užaljeni.

Zima vam je zapustila nekaj odvečnih kilogramov, kar so opazili tudi vaši prijatelji. Njihove šaljive pripombe vam niso nič kaj prijale. Odločitev bo hitro padla in sledil bo vpis na redno tedensko vadbo v bližnjem fitnes klubu. V začetni zagnanosti le ne pretiravajte preveč, saj to ni najbolj prijetno za vaše zaspane mišice. Na čustvenem področju se boste najboljše počutili v prvi polovici meseca, ko vam bosta moč in voljo vlivala Sonce in Mars v vašem znamenju.

OVEN
V prvi polovici meseca marca se boste ukvarjali s finančnimi zadevami, ki ste jih puščali v preteklem obdobju. Prišli boste do zaključka, da morate nekaj spremeniti, če želite povečati svoje finančno stanje. Na ljubezenskem področju vas bosta vzpodbujala Sonce in Merkur v vašem znamenju. Pripravljeni boste na nove korake, nova poznanstva in vznemirljive avanture. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste začeli poglabljati v vajin odnos in izboljševati situacijo.

BIK
Vaše zamisli se bodo končno začele premikati naprej. Zazdelo se vam bo, da vam je veliko ljudi naklonjenih, vendar bodite kljub temu previdni, saj imate zraven sebe nekoga, ki ni najbolj iskren do vas. Na zdravstvenem področju se vam v drugi polovici meseca kaže nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali s športnimi aktivnostmi in zdravo prehrano. Veliko pa se boste tudi zabavali, saj vam samota nekako ni več všeč. Nikar pa ne pretiravajte z alkoholom.

DVOJČKA
Veselili se boste toplih dni, ki počasi prihajajo. Dobili boste navdih za nekaj novega. Zazdelo se vam bo, da morate poskrbeti zase. Sonce v znamenju rib vas bo v prvi polovici meseca privedlo do velikega čustvovanja. Vračale se vam bodo zadeve iz preteklosti. Lahko se vam celo zgodi, da srečate nekoga, ki vam je včasih veliko pomenil. Vajina zgodba še ni končana, vendar bi bilo dobro, da najprej razmislite in pretehtate vse možnosti.

RAK
V prvih dneh marca se vam bodo pojavljali dvomi na vseh področjih. Veliko energije bo potrebne, da se jih znebite in zadihate tako, kot si želite. Ves čas boste strmeli k pogovorom s prijatelji. Do konca meseca pa boste med njimi naredili selekcijo in se nato veliko boljše počutili. Ljubezenske zadeve se bodo počasi začele reševati v pozitivni smeri, saj ste končno prišli do točke, ko ste bolj stabilni in lažje sprejemate odločitve.

LEV
Vse zadeve, ki ste jih nameravali rešiti, so se vam zaustavile. Najprej si boste morali narediti dober načrt, kako naprej, da vas situacije ne povozijo. Nekaj težav se vam kaže v prvi polovici meseca, ko finance ne bodo pritekle ob roku, ampak bodo zamujale. Reši vas lahko dober prijatelj. Na čustvenem področju boste imeli več sreče. Zaželeni boste s strani nasprotnega spola. Obetajo se vam nove simpatije, ki vas bodo obletavale s pozitivnimi komplimenti.

DEVICA
Večkrat se pritožujete, da vam v poplavi obveznosti in hitrega tempa zmanjkuje časa za posedanje s prijatelji, razvajanje in početje svojih najljubših opravil. Mogoče je čas, da prenehate jamrati in iskati razloge, ampak se samo malo bolje organizirate in uspelo vam bo izpeljati vse načrtovano. Tudi preobilica prostega časa ni prava formula za uspeh. V akciji nam navadno uspe več kot pa v preveliki ležernosti. Čustvene zadeve boste dali nekoliko na stran.

TEHTNICA
Spomladanske rožice še niso pokukale iz zamrznjene zemlje, vas pa je razočaranje potegnilo v svet samote in togote. Ljubezenska razočaranja so del življenja vsakega posameznika in največkrat na dolgi rok prinesejo spremembo, ki življenju daje novo vrednost in nove poglede. Tudi vam bo letošnja pomlad prinesla svežino in veselje, samo ne čakajte predolgo. Zadeve, ki se vam bodo ponujale, bo potrebno zagrabiti in jih negovati.

ŠKORPIJON
Nahajate se v obdobju, ko se vam določene zadeve podirajo ne glede na dejstvo, da se vi trudite po vseh močeh. Počasi se vrstijo spremembe, ki vam prinašajo več sreče in pozitivne energije. Najboljše se boste počutili v družbi enako mislečih, ki vas bodo podpirali na vsakem koraku. Konec meseca se vam obeta manjši konflikt na študijskem področju. Odreagirajte spontano in diplomatsko, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše težave.

STRELEC
Občutek imate, da vam to obdobje ni preveč pisano na kožo, saj vam stvari ne gredo dobro od rok, oziroma imate občutek, da se vedno znajdete na nepravem mestu. Verjemite, da ni nič uročeno, ampak se vam je pač več stvari zgodilo v krajšem času, ker niste bili dovolj pazljivi. Tega obdobja bo kmalu konec in čaka vas prijetna, sproščena in lepa pomlad. Še posebej vam bo naklonjena druga polovica meseca marca, ko boste ponovno zaživeli.

KOZOROG
V začetku meseca marca se boste veselili svojih rezultatov, ki bodo posledica vaše modrosti in zrelosti. Vaša energija in um bosta usmerjena v odkrivanje novih obzorij ali novih ciljev. Nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Dokončno boste vedeli, kaj ste potrebovali v življenju, da boste končno skladni in celoviti. Ljubezen bo igrala v vašem svetu najpomembnejšo vlogo in to se bo odražalo tudi pri delovnih nalogah.

VODNAR
Popolnoma boste izčrpani, saj ste v zadnjem času ogromno delali. V sebi se boste vprašali in pretresli vse svoje čustvene občutke, kaj bi lahko storili drugače in kdo je kriv za stanje, v katerem se nahajate. Morda bi morali že veliko prej pogledati na svet z bolj jasnim zavedanjem. Nastale situacije žal ne morete spremeniti, lahko pa naredite kakšen pozitiven korak za prihodnost in si postavite konkretne temelje. Na ljubezenskem področju boste potrebovali kanček sreče.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.