Najboljši Team building: »Bilo je noro!«

Pretekli konec tedna je bil fantastičen. Poleg idealnega vremena, ki ga čakamo že od junija dalje, je uredništvo Študenta doživelo team building, kot ga še ni bilo! Vsaka ekipa potrebuje dogodek, kjer se strasti umirijo, prijateljstva poglobijo, delovanje in rezultat moštva pa se posledično drastično izboljšata. In prav tem ciljem sledi team building, ki ga toplo priporočamo sleherni organizaciji.

 

Tokrat smo se na team building po zelenem krasu podali s podjetjem Vinetou(www.vinetou.si), ki je za nas pripravilo dvodnevno pohajkovanje, popestreno z mnogimi team building aktivnostmi.

Prvi dan smo začeli z vajami preživetja v naravi, nadaljevali pa z orientacijsko »terensko vožnjo« do našega prvega cilja, koče sredi kraškega gozda. Tam smo po odličnem pikniku vztrajali še dolgo v noč, kjer smo se seveda pogovarjali, kako medij za vas zveste bralce še izboljšati – pa tudi »raznoraznih« iger ni manjkalo.

Naslednji dan smo hitro po jutranji telovadbi s terenskimi vozili oddrveli do Rakovega Škocjana, kjer smo se z naravnega mostu z vrvmi spustili 50 metrov globoko (noro!). Ker je bil program res pester, smo teambuilding avanturo kmalu nadaljevali po »ruskih bunkerjih« izklesanih v živo skalo (kdo bi si mislil, da je kaj takšnega sploh mogoče?) in aktivnost zaključili z v naravi skuhanim golažem. In končno, bližamo se najboljšim delom – Jeep safari. S tremi čistokrvnimi »off-road terenci« smo pod budnimi očesi vojaškega spremstva (ekipa Vinetou) podali na razburljivo vožnjo po terenu, kjer se sicer niti sprehajal ne bi (verjetno smo zaradi tega nekajkrat obtičali v velikih blatnih lužah). Sledil je še lov za zakladom in najboljša team building igra – paintball.

Če potegnemo črto – team building z ekipo Vinetou je res pravo doživetje. Priporočamo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.