Največje študentsko pustovanje 2012

K nam prihaja pust, vesel in razigran. Čeprav bo večini trkal na vrata na pustno soboto, bodo študentje preganjali zimo na pustni torek.

Študentski svet stanovalcev študentskih domov v Ljubljani že dvanajsto leto zapored pripravlja največje in najbolj noro študentsko pustovanje v Sloveniji. Spektakularni karneval se bo dogajal v torek, 21. 2. 2012, ob 18. uri pod šotorom v naselju Rožna dolina.

Tudi letos je pripravljen pester program. Del programa je namenjen tekmovanju skupinskih in individualnih mask. Organizatorji bodo s pomočjo glasnosti publike izbrali najbolj izvirne maske iz obeh kategorij. Zato bodite točni in pomagajte pri izbiri najboljših, saj jih čakajo bogate nagrade sponzorjev, turistične agencije za mlade Collegium in izobraževalne institucije zavoda Šolt.

Glavni del programa je namenjen kakovostni glasbeni ponudbi. Obiskovalci se bodo lahko zabavali ob zvokih znanih glasbenih skupin.

Na letošnjem študentskem pustovanju bodo nastopili: Crossfire, I.C.E., Tabu, Rok’n′band in … naj ostane presenečenje.

Vstopnice za največje študentsko pustovanje lahko kupite pri predstavnikih študentskih domov in v pisarni ŠSS (dom III, 1. nadstropje, Rožna dolina) po enotni ceni 7 € (na dan dogodka 10 €).

Več informacij najdete na: www.ssvets.si.

Facebook: http://www.facebook.com/events/230559887028513/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.