Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 4!

Edinstven dogodek, kjer se iskri od zapeljevanja! Najboljša zabava v mestu za samske se bo ponovno odvijala v Cvetličarni, in sicer v petek, 9. novembra 2012 od 21h dalje.

Kdo bo z nami?
Program bosta povezovala Pečo in Jerca Zupan. Animacijske in matchmaking igre na odru in pod odrom bodo vodili animatoji Ona-On.com ter plesna šola La Bolita, zabavali nas bodo angelčki ter hudički Collegiuma, za najboljšo plesno glasbo bo ves večer skrbel AlexM dee jay in še mnogi drugi, ki bodo poskrbeli za privlačne nagrade – za vsakega nekaj … Letos res ne smeš manjkati, z nami bodo tudi mnogi znani obrazi. Z nami bosta tudi Jasmina Kandorfer in DJ Andraž s 100% slovensko glasbo ‘Ni veselice brez Golice’ – pridi in preveri!

In kaj bomo delali?
Dobimo se ob 21h, najhitrejši dobijo brezplačen welcome drink. Pripravljene so animacijske inmatchmaking igre (zmenek na slepo, baloni, matice in vijaki, nalepke s statusi, IN ŠE IN ŠE). Naplesali se bomo ob odlični glasbi hitov iz 80-ih in 90-ih ter današnji plesni glasbi. Ste že slišali za GANGAM STYLE – mi vam ga bomo pokazali! Animatorji Ona-On.com bodo poskrbeli, da ne boste le sedeli v kotu ampak se boste zabavali z nami.

Največji spoznavni spletni portal Ona-on.com že četrtič organizira največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji. Želiš biti del zgodbe, ki pusti pečat? Potem vsekakor ne smeš manjkati. Hostese in animatorji vas bodo že na vhodu spravili v razpoloženje za flirtanje. Zakaj? Ker to preprosto znamo!

Za vse zabave željne glave, za tiste, ki delijo vroče poglede in tiste, ki sramežljivo mežikajo, bomo poskrbeli, da se še dolgo ne bo pozabilo, kaj v Cvetličarni se je zgodilo… Si upaš 😉


Morda pa spoznaš tistega pravega za… hmmm pa prepustimo to domišljij 😉

Preveri tudi na Facebooku!

Iščeš punco? Iščeš fanta? Brezplačni preizkus (48 ur)!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.