Napolnite svojo denarnico z denarjem in ne z računi!

Nakupovalni centri in banke pogosto uporabljajo prepričevalne tehnike, ki naivne kupce prepričajo o nakupu nečesa, česar ne potrebujejo. To vas bo osrečilo, pravijo. Pa vas bo res?


Če porabite le 25 evrov na teden za nepotrebne drobnarije, kot so bomboni, čokolada, kava, sok ali rogljiček, bo znesek v enem letu narasel na 1.200 evrov! Ali ne bi raje toliko privarčevali ob koncu leta in porabili za kakšne boljše dolgoročne ali kratkoročne cilje? Če si želite sanjski dopust, je to eden izmed pravilnih načinov, kako si ga lahko privoščite. Varčujte in ne zapravljajte denarja za stvari, ki jih dejansko ne potrebujete.


Vas zanima, kako lahko na preprost prelisičite nakupovalne centre in banke ter se odpoveste nepotrebnemu zapravljanju?


Če želite postati gospodar svojih financ in ugotoviti kakšne so pogoste finančne pesti, ki prežijo na vas, potem je čas, da se 10. marca udeležite delavnice, ki bo potekala v Raddison Blu Plaza Hotelu v Ljubljani od 17:00 do 20:00.


S čim pa je napolnjena vaša denarnica? Ali ima več računov ali več bankovcev?


Čim bolj duhovito odgovorite na zgornje vprašanje in morda postanete srečnež, ki se bo lahko udeležil delavnice, s katero bo njegova prihodnost garantirano boljša in lepša. Na voljo sta le dva prosta mesta! Bodite izvirni!  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.