Napovednik dogodkov v Zavodu Ypsilon

Vikend seminar: Design Programs

Kdaj: 19.11. 2016, 9h – 16h

Kje: ABC Accelerator (hala 6, Grška ulica BTC City)

Pridružite se nam na Vikend seminarju Design Programs. Z vami bo Gordon Čuka, predavatelj na Inštitutu in akademiji za multimedije v Ljubljani. Je ninja s črnim pasom v Photoshopu, Illustratorju, vizualnih komunikacijah in obelavi videa, v prostem času se potika po gozdu in kolesari.

Udeleženci bodo spoznali osnove obdelovanja fotografij v Photoshopu in Ilustratorju. Naučili se boste osnov, kot tudi bolj zapletene programske operacije, kot so izrezovanja elementov in spajanje z drugimi, brisanje ozadja, spreminjanje velikosti, svetlobe, kontrasta in barv. Pogledali si bomo tudi nekaj uporabnih trikov kot so npr. odstranjevanje mozoljev, rdečih oči, spreminjanje barve posameznih elementov.

Zbiramo prijave za vikend seminar prek spletne strani ybusiness.si. Za člane Zavoda Ypsilon udeležba BREZPLAČNA. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Delavnica: Celostna grafična podoba

Kdaj: 15.11.2016, 18h-20h

Kje: ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Vizualna podoba podjetja mora biti dobro dodelana, skladati se mora z zgodbo in dejavnostjo podjetja. Na delavnici boste spoznali, kako izbrati celostno grafično podobo, ki bo dosegla svoj namen. Učili se bomo, kako celostna grafična podoba sporoča zgodbo tvojega podjetja in spoznali dobre in slabe prakse (uspešnih) podjetij.

Prijavite se na spletni strani ybusiness.si. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice z 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Delavnica: Free tools for graphic design

Kdaj: 16.11.2016, 18h-20h

Kje: ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Na začetku svoje poslovne poti lahko prihranite nekaj denarja, če poznate osnove grafičnega oblikovanja in veste, katera brezplačna orodja so vam na voljo. Spoznali bomo osnove koncepte grafičnega oblikovanja in se naučili nekaj trikov, kako z omejenimi sredstvi do profesionalnih rezultatov.

Prijavi se na spletni strani ybusiness.si. Člani Zavoda Ypsilon obiskujejo kratke delavnice z 67 % POPUSTOM. Študentje uveljavljajo promocijsko kodo za 50 % POPUST.

Izstopi iz povprečja! Postani Ypsilonovec

Kdaj: 16.11.2016, 16.30

Kje: ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Mladi med 20. in 30. letom s članstvom v Zavodu Ypsilon prejmejo priložnost za poslovno mreženje, povezovanje s perspektivno mladino in iskanje svojega življenjskega poslanstva. Predvsem si želimo, da bi mladi dobili službe, ki si jih želijo in v katerih se bodo počutili izpolnjene. Na začetku karierne poti jih opremimo s praktičnimi poslovnimi znanji, kot so znanja pogajanja, grafičnega oblikovanja ali prodaje. Članstvo v Zavodu Ypsilon jim poleg brezplačnih izobraževanj, ki jih organiziramo celo leto, zagotavlja tudi srečanja z uspešnimi poslovneži iz celega sveta.

Več o Zavodu Ypsilon preberi na ypsilon.si ali prebrskaj med izobraževanimi programi na ybusiness.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.