Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj ;)

Številne novosti in brezplačni preizkus za vse, ki bomo simpatijo še iskali na največjem slovenskem spoznavnem portalu Ona-on.com.

Medtem ko že vse cveti in žvrgoli, smo še kako mislili na vse samske, da bi jim ponudili kar  najbolj učinkovito parčkanje, nam je povedal Luka Kogovšek, vodja projekta ona-on.com. Kaj je novega?

Izkoristite brezplačni preizkus in druge dobrote v maju!

Klikni za brezplačni preizkus ona-on.com

Vsi, ki nas še niste preizkusili ali pa bi nas ponovno, vabljeni, da brezplačno preizkusite ona-on.com z neomejenim parčkanjem in si hkrati ogledate tudi brezplačni priročnik kako najhitreje do zmenkov in novega partnerja!

Izkoristite mobilno aplikacijo ona-on.com – Zmenki v žepu, s katero se lahko kadarkoli enostavno dogovorite za zmenek ali dva, kar bo marsikomu v veliko pomoč pri načrtovanju srečanj v živo 😉

Dodatne informacije in navodila za uporabo na mobilni zmenki ona-on.com!

Pripravili smo največjo ponudbo spoznavnih dogodkov doslej, pravkar pa se lahko odločate med  spomladanskim piknikom, jadranjem po Kornatih, hitrimi zmenki in številnimi tematskimi druženji. Več info na spoznavni dogodki ona-on.com.

In bistveno: Tudi letos se prav vsak dan odjavijo 2 – 3 pari z razlogom “spoznala sva se na Ona On, nasvidenje!”, zato pridno dopolnjujemo naše sončne zgodbe z izpovedmi vseh tistih, ki nam jih zaupajo! Oglejte si številne nove parčke.

Oglejte si številne nove parčke

Kaj prihaja v maju? Avdio in video zmenki! Tako je, vsi ki si boste želeli še pred srečanjem v živo slišati ali videti kako izgleda vaš popoldanski zmenek prek mikrofona in spletne kamere boste imeli odslej tudi to možnost!

Brezplačni preizkus do 31.5.2013

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.