Nedeljski Helloween s hiti 90. let

Nostalgija, ki vrača dance hite 90. let v prvi plan z velikimi dvoranskimi spektakli po vsej Evropi, uteči pa je ni mogla niti Ibiza, je vse močnejša tudi pri nas – kar se kaže tako v reaktivaciji nekaterih domačih pevcev in skupin, gostovanjih tujih zvezdnikov, kot so Snap!, Gigi D’Agostino, Prezioso in Corrona, in priljubljenosti ‘trash’ partyjev.

 

Če ste na plesiščih najbolj uživali v 90. letih in takoj po skoku v novo tisočletje (ali pa to glasbo odkrivate šele zdaj) in vas ni sram prizanti, da se radi znorite na nalezljive refrene, veste, da so bili kralji dvoranskih žurov tistega časa Dean On The Mike in ekipa Dee Jay Time. Ikone 90. let vas v nedeljo 30. oktobra vabijo na tradicionali Dee Jay Time Back In Time Helloween v ljubljanskem klubu Top Six, kjer se boste lahko znoreli na klasične plesne hite (tudi kakšnega tršega!), ki so zaznamovali že skoraj četrstoletja programa Radia Salomon, Power Mixe in Bele albume.

 

Ogrevanje za ultimativni 90s žur z junaki tistega časa že dnekaj dni teče na Radiu Salomon. Dean je tako prejšnji teden prvič po 13. letih na kup zbral vse štiri članice skupine Power Dancers, spomine na nepozabne plesne remikse obujal z Janom Plestenjakom in skupino Flirt, v čertek ob 18h pa lahko na Radiu Salomon in www.radiosalomon.si prisluhnete še gostovanju fantovske skupine Game Over. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.