Pozor! Prihaja že četrti noVEMber – mesec mehkih veščin!

Neformalna izobrazba je poleg šolanja vse pomembnejši dejavnik, ko se mladi soočajo z iskanjem prve zaposlitve. Ideja za noVEMber je vzklila iz opažanja, da med študenti obstaja splošno nepoznavanje koncepta mehkih veščin. Ti se povečini ne zavedajo njihovih koristi pri delu za študij, iskanju prve zaposlitve ali pri drugih aktivnostih, ki se jih lotevajo v svojem prostem času.

Pod sloganom Naj te čreda ne ujame! želijo organizatorji sporočiti študentom, da so mehke veščine pogosto glavna konkurenčna prednost, ki jih loči od množice prav tako diplomiranih kolegov ter ozavestiti njihovo pomembnost tako pri kariernem, kot tudi pri osebnostnem napredku.

 

S pomočjo noVEMbrskih delavnic, bodo študentje v praksi spoznali, koliko se lahko v kratkem času na zabaven način naučijo o sebi in svojih sposobnostih. Da bo letošnji noVEMber resnično jesensko pisan, se boste lahko treningov udeležili tako v slovenskem kot angleškem jeziku.

 

V noVEMbru se bo tako na različnih lokacijah v Ljubljani odvilo 24 brezplačnih delavnic na temo mehkih veščin, namenjenih študentom ter mladim diplomantom. Delavnice bodo kot vsako leto potekale v torek, sredo in četrtek od 17:00 do 20:00, več podrobnosti o programu pa lahko najdete na spletni strani www.noVEMber.si ali na Facebook strani projekta.

 

noVEMbra si le vzemite čas in ga koristno preživite v družbi najboljših trenerjev ter proaktivnih mladih, ki bodo poskrbeli, da vas čreda ne ujame!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.