BEST dnevi tehnike in naravoslovja 2019

BEST (Board of European Students of Technology), ki deluje že od leta 1989, je prostovoljna, nepolitična in neprofitna organizacija, ki združuje evropske študente tehnologije in omogoča izmenjave med študenti po Evropi in komunikacijo ter sodelovanje med njimi. Zajema 94 lokalnih BEST skupin ali LBG-jev (Local BEST Groups), ki se nahajajo v 34 državah Evrope. V BESTu tako sodeluje več kot 3100 aktivnih evropskih študentov.

BEST

BEST Ljubljana

BEST Ljubljana je ena izmed ustanovnih članic BESTa. Glavna želja BESTa je čim boljša organizacija dogodkov, zato skrbijo za dobro sodelovanje med študenti, podjetji in univerzo ter izmenjavo izkušenj in idej.

Trenutno v skupini deluje 44 članov, nekateri izmed njih pa delujejo tudi na mednarodni ravni BESTa. Vsako leto organizirajo dogodke, kot so BEST dnevi tehnike in naravoslovja (BDTN), EBEC Local — tekmovanje MacGyver, poletni tečaj, motivacijske vikende in razne druge dogodke.

Vsi člani BESTa delajo prostovoljno tako na lokalni, kot na mednarodni ravni. Z aktivnim članstvom pa si pridobijo ogromno izkušenj na področju dela v skupini, organizacije, vodenja, hkrati pa utrjujejo komunikacijske veščine v domačem in tujem jeziku.

BEST dogodki

BEST dnevi tehnike in naravoslovja 2019

BEST Ljubljana vabi vse radovedne in nadobudne študente na že 14. zaporedni BDTN.

  • CREA Hackathon – Don’t touch my data (30. 11. – 1. 12. 2019)

V sodelovanju s podjetjem CREA bo dogodek otvoril 24-urni programerski izziv, ki bo potekal na Kampusu. Zmagovalce izziva čaka bogata nagrada v vrednosti 1300€.

  • BEST dnevi tehnike in naravoslovja (2. 12. – 5. 12. 2019)

Od ponedeljka do četrtka pa bodo sledila predavanja in delavnice. Na predavanjih boste lahko poslušali o naselitvi Marsa, pomembnosti mikrobov, obnovljivih virih in o pripravi zanimive Powerpoint prezentacije. Pa tudi o tem, kaj vse bi lahko uporabili namesto plastike.

Sodelovali bodo tudi:

  • Podjetje BSH – Študija primera: Kreiraj prihodnost industrije 4.0!
  • ABC Accelator – Delavnica: Nadgradite tehnološko znanje s podjetniškim!
  • Comtrade – Delavnica: Informacijska rešitev za kaos mobilnosti

Dogodek bodo sponzorirali tudi Epilog in Evropska mladinska kartica.

Več o dogodku si priberi na spletni strani BESTa in FB dogodkih CREA Hackathon in BDTN 2019.

Prijaviš se lahko TUKAJ!

BEST dogodki

Prejšnji članekPrihaja nov trend: video zvonjenje
Naslednji članekPametna ura: plusi in minusi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.