Illy natečaj za mlade oblikovalce

Kava illy in njen slovenski distributer Espresso sta se odločila, da bosta mladim oblikovalcem ponudila priložnost izražanja svoje ustvarjalnosti. Projekt »Oblikuj pločevinko Illy« želi spodbuditi mlade, da izrazijo svoje kreativne sposobnosti.

Natečaj je namenjen predvsem študentom in študentkam oblikovanja in arhitekture na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO), Fakulteti za arhitekturo (FA) in Naravoslovnotehniški fakulteti (NTF, smer Grafika ali Modno in tekstilno oblikovanje) Univerze v Ljubljani. Rezultat tega projekta bo posebna izdaja 20.000 pločevink mlete kave potiskanih z grafiko in imenom mladega slovenskega oblikovalca ali oblikovalke.

Valj, v katerem je shranjena illy kava, je zasnovan prav za umetniško izražanje, saj illycaffé že več kot 25 let podpira umetnost prek sodelovanja z oblikovalci in sodobnimi umetniki. Sedaj imajo priložnost tudi slovenski študenti!

Poleg prepoznavnosti in denarne nagrade illy ponuja tudi posebno umetniško priznanje: priložnost, da se tvoje ime uvrsti med priznane sodobne umetnike iz vsega sveta, ki so skozi leta poslikali pločevinko illy: James Rosenquist, Michael Lin, Michelangelo Pistoletto, Tobias Rehberger, Kiki Smith, Sebastião Salgado, Liu Wei, Robert Wilson, Gillo Dorfles in drugi.

Natečaj poteka samo še do 31. oktobra, zato se hitro loti ustvarjanja in prijavi svoje delo do konca meseca. Vsem oblikovalcem želimo veliko sreče in umetniškega navdiha! 🙂

Prejšnji članekTriki za študentski dom
Naslednji članekVelik telefon za malo denarja

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.