Izkoristi poletje: ŠOLT-ovi subvencionirani jezikovni tečaji

Fundacija Študentski tolar v sodelovanju z zavodom ŠOLT vabi k udeležbi na subvencioniranih jezikovnih tečajih za študente v stiski. V naslednjem mesecu bodo aktualni poletni intenzivni jezikovni tečaji, ki se bodo začeli izvajati 2. avgusta.

Kako bodo potekali tečaji?

Zavod ŠOLT v avgustu ponuja 30-urne poletne intenzivne tečaje, ki trajajo dva tedna in pol in potekajo štirikrat na teden: ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih. Izbereš si lahko dopoldanski (10.00–12.15) ali popoldanski termin (17.00–19.15).

Kdo in kako se lahko prijavi?

Če se želiš udeležiti subvencioniranih tečajev, se čimprej prijavi na razpis, ki traja do 31. avgusta oziroma do porabe sredstev. Pravico do subvencije imaš, če imaš v študijskem letu 2020/2021 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in nisi v rednem delovnem razmerju.

Razpisno dokumentacijo najdeš na spletni strani Fundacije Študentski tolar, izpolnjeno vlogo pa pošlješ priporočeno po pošti na naslednji naslov:

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6
1000 Ljubljana
s pripisom »Jezikovni tečaj 2021/3«

Če je tvoja vloga za subvencijo jezikovnega tečaja odobrena, moraš za udeležbo na tečaju plačati 30 €. Tečaji bodo potekali tako v živo kot na daljavo preko platforme Zoom, vsak tečajnik pa bo prejel gradivo v tiskani obliki. Zavod ŠOLT v okviru razpisa ponuja učenje kar 50 različnih jezikov in stopenj.

Prejšnji članekKrvodajalske akcije v avgustu 2021
Naslednji članekSTA že skoraj 200 dni brez financiranja, zmanjkuje časa

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.