Novartis BioCamp 2024: Prijave so že odprte

Businesswoman giving a high five to male colleague in meeting. Business professionals high five during a meeting in boardroom.
Foto: jacoblund iz iStock

Novartis bo letos že 14. leto zapovrstjo organiziral BioCamp 2024, ki bo potekal od 22. do 24. septembra 2024, na Bledu.

Naslovna tematika letošnjega BioCampa je Soustvarjamo medicino: Na presečišču vrhunske znanosti in tehnologij naslednje generacije. Letošnja tematika te bo popeljala v svet radioligandnega zdravljenja (RLT), kjer prebojne rešitve prinašajo nove pristope k zdravljenju.

Rok za prijavo je 10. junij 2024.

O BioCampu

BioCamp je tridnevni forum, namenjen najboljšim diplomantom in podiplomskim študentom znanosti, tehnologije in podjetništva iz regije, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti, ki jih ponuja svet raziskav in mednarodnega poslovnega okolja inovativne farmacevtske industrije. V preteklih trinajstih letih je BioCamp povezal že okoli 500 mladih talentov, od katerih se jih je do danes več kot 50 zaposlilo v Novartisu.

Več informacij o dogodku BioCamp 2024, pa dobiš na Novartisovi spletni strani, kjer zbirajo tudi prijave, in LinkedIn profilu. Za kakršnakoli vprašanja ali dodatne informacije pa se lahko obrneš na info.biocamp@novartis.com.

Prejšnji članekVabljeni na najbolj moder FNZ do sedaj!
Naslednji članekKoktejl White Russian, z receptom do navdiha filmske uspešnice

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.