Objavljen je prvi razpis v letu 2021 za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski

Fundacija Študentski tolar je objavila prvi razpis v letu 2021 za obiskovanje subvencioniranih jezikovnih tečajev Zavoda ŠOLT. Razpis je namenjen študentom Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v socialni stiski.

Ob pozitivno rešeni vlogi mora študent za izvedbo 30-urnega učenja tujih jezikov plačati le 30 EUR. Prijave za razpis bodo odprte do 15. marca 2020 oz. do porabe sredstev. Do subvencije bo upravičenih prvih 45 prosilcev, ki bodo pri točkovanju pridobili najmanj 32 točk.

Jezikovni tečaji

Razpis vključuje udeležbo na jezikovnih tečajih, ki se bodo izvajali od 24. februarja naprej. Gre za 30-urne tečaje, ki bodo potekali v online obliki preko spletne platforme za avdio in video komunikacije ZOOM. Tečajnik bo prejel tudi gradivo v tiskani obliki.

Dober dan v več jezikih

Kako se lahko prijavim?

Pravico do subvencioniranega jezikovnega tečaja ima vsakdo, ki ima v študijskem letu 2020/2021 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in ni v rednem delovnem razmerju.

Izpolnjeno vlogo skupaj z dokazili v času trajanja tega razpisa pošlji priporočeno po pošti na naslov: Fundacija Študentski tolar, Ustanova ŠOU v Ljubljani, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana, s pripisom »Jezikovni tečaj 2021/1«.

Več pa si lahko prebereš na spletni strani Fundacije Študentski tolar, kjer lahko najdeš tudi vlogo, seznam visokih in višješolskih zavodov ŠOU v Ljubljani in razpisno dokumentacijo.

Prejšnji članekObjavljen razpis za Erasmus+ 2021/22
Naslednji članekPeticija proti uničevanju javnega visokega šolstva in znanosti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.