Portal polski.info: Nauči se poljščine brezplačno!

Učenje jezikov postaja vse bolj priljubljeno. Pravijo, da več jezikov kot znaš, več veljaš. A pregovore na stran, znanje tujih jezikov postaja tudi vedno bolj zaželena kompetenca, ki jo delodajalci zahtevajo v službi. Če pa znaš poleg angleščine ali španščine še kak tuj jezik, imaš pa pri delodajalcu posebno prednost. Zaradi povpraševanja je zato nastal nov portal za učenje poljščine polski.info.

Portal za učenje poljskega jezika je nastal v podjetju Inter-kultur v sodelovanju z univerzami s Poljske, Češče in Litve in s podporo programa Erasmus +. Polski.info omogoča brezplačno učenje poljskega jezika na spletu. Portal je večjezičen, interaktiven in preprost za uporabo. logo

Na portalu boš našel tečaje na jezikovnih ravneh A1 in A2, na voljo pa so tudi informacije o poljski slovnici in vgrajen slovar. Možnost imaš tudi izmenjave z drugimi uporabniki, s katerimi se lahko pogovarjaš preko foruma. V času učenja pa se boš tudi marsikaj naučil o poljski kulturi in načinu življenja.

Zakaj Poljska?

Zakaj ne? Poljska je država z bogato zgodovino in tradicijo. Poljščina spada med slovanske jezike in je celo drugi največji slovanski jezik takoj za ruščino! Z učenjem poljščine si boš zato zagotovo ustvaril nove priložnosti na trgu dela.

VIRpolski.info
Prejšnji članekHuawei predstavil dvoje vrhunske slušalke z aktivnim dušenjem hrupa
Naslednji članek☑️ KVIZ: Kateri avtomobil boš vozil, ko boš velik?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.