Subvencionirani jezikovni tečaji za študente v stiski

Fundacija Študentski tolar objavlja Prvi razpis v letu 2022 za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski. Razpis vključuje udeležbo na jezikovnih tečajih, ki se bodo izvajali od 23. februarja 2022 naprej.

Pravica do subvencioniranega jezikovnega tečaja se lahko dodeli osebam, ki:

  • imajo v študijskem letu 2021/2022 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je dostopen na povezavi) in
  • niso v rednem delovnem razmerju.

Študent mora ob pozitivno rešeni vlogi za izvedbo tečaja plačati le 30,00 €. Jezikovne tečaje po tem razpisu v obsegu 30 ur izvaja Zavod ŠOLT.

Do subvencioniranega jezikovnega tečaja bo upravičenih prvih 45 prosilcev, ki bodo pri točkovanju pridobili najmanj 32 točk. Prosilci naj pošljejo vlogo z dokazili v času trajanja tega razpisa priporočeno po pošti na naslov: Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana, s pripisom »Jezikovni tečaj 2022/1«.

Razpis traja do 11. marca 2022 oz. do porabe sredstev, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

Sredstva za izvedbo razpisa so pridobljena s strani Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani).

Študenti, ki so v letih 2021 ali 2022 pri Fundaciji Študentski tolar prejeli denarno pomoč, se na razpis lahko prijavijo le z vlogo za pretekle prejemnike denarne pomoči (v priponki) in motivacijskim pismom.

Celoten razpis je objavljen na spletni strani Fundacije Študentski tolar, več informacij, vključno z vlogo za prijavo na razpis, pa je dostopnih v priponki.

Prejšnji članekDobro plačana služba in potovanja? Mi smo za!
Naslednji članekNeandertalci niso izumrli zaradi brutalnega pokola

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.