Te mika francoščina?

Navdušencem nad francoskim jezikom se v prihajajoči jeseni obeta zanimiva priložnost. Na Francoskem inštitutu namreč že zbirajo prijave za jezikovne tečaje francoščine, ki se pričnejo 24. septembra 2018. Interesentom nudijo kar dvanajst različnih stopenj tečajev, ki omogočajo postopno napredovanje v osvajanju francoskega jezika. Tečaji so zato primerni tako za začetnike kot tudi poznavalce, ki želijo svoje znanje jezika še izpopolniti. Za lažjo usmeritev v ustrezno vrsto tečaja si lahko pomagaš tudi z uvrstitvenim testom.

Prednost učenja francoščine na Francoskem inštitutu je izrazit poudarek na slušnem razumevanju. Strokovnost izvedbe tečajev namreč zagotavlja visoko usposobljen učiteljski kader, ki sestoji pretežno iz maternih govorcev francoščine. Ti že vse od začetne stopnje stremijo k striktno francoskemu govoru s tečajniki, kar naj bi olajšalo stik s tujim jezikom.

Obisk tečajev na Francoskem inštitutu ti poleg novih znanj prinaša še nekatere druge prednosti, kot so brezplačna članarina v mediateki in knjižnici ter popust za kulturne dogodke v okviru inštituta. V študijskem letu 2018/2019 se bodo tečaji francoščine izvajali na sedežu inštituta v Ljubljani ter tudi v Mariboru, kar je letošnja novost. Za zveste tečajnike na inštitutu obljubljajo še nekatere ugodnosti, vsi študentje pa so ob vpisu deležni še dodatnega študentskega popusta.

Vpis bo potekal do četrtka, 20. septembra 2018. Več o prijavi in programu posameznih tečajev pa si lahko prebereš na spletni strani Francoskega inštituta pod zavihkom Tečaji francoščine.

VIRFrancoski inštitut v Sloveniji
Prejšnji članekRižota treh rižev z jurčki
Naslednji članekKaj počnemo študentje medicine na Madagaskarju? (del 2)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.