PR teater: Zapleši v ritmu kreativnosti

Na Fakulteti za družbene vede bo letos 15. novembra že 9. leto zapored potekal PR teater. PR teater je študentska konferenca o odnosih z javnostmi, ki predvsem študentom tržnega komuniciranja (in drugim, ki se zanimajo za ta področja) prinaša vpogled v prakso te stroke. Organizirajo jo aktivni člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Vsako leto se konferenca predstavlja skozi različne barve in temo, ki se navezuje na trende v odnosih z javnostmi in tržnem komuniciranju. Letos je ta tema kreativnost, ki je zelo pomembna na vseh področjih. Kot študenti sami pravijo, smo vsi nenehno v gibanju, v iskanju svojega ritma, redko kdo pa ve, da je potrebno zaplesati izven okvirjev. Vsak gib, ki ga naredimo v stroki odnosov z javnostmi je del celote. Skozi kreativnost nastaja nekaj novega, od začetka pa do končnega izdelka pa nas ločijo raznovrstni koraki, ki skupaj spišejo koreografijo ustvarjanja.

Te svoje trditve so podkrepili s prav posebno obliko promocije, ki so jo izvajali 1. oktobra v Ljubljani. Na različnih lokacijah (Kardeljeva ploščad, Prešernov trg, Slovenska cesta) so izvedli t.i. »flashmob«. Njihov namen je bil pridobiti pozornost študentov in tudi širše javnosti ter zabavati mimoidoče. Skupaj s plesno šolo Novo mesto so oblikovali koreografijo in spoznali, kako zares je pomemben vsak korak.

Svoje gibe bodo h koreografiji letošnjega 9. PR teatra prispevali zanimivi govorci na številnih predavanji in delavnicah. Danes so se že odprle early bird prijave, zato pohiti in 15. novembra skupaj z nadobudnimi študenti zapleši na ritem kreativnosti in se zazibaj v dinamiki komuniciranja. Stopi na oder, ki združuje edinstven pogled na svet PR-ja, kjer je edino pravilo, da pravil ni!

Svojo vstopnico si lahko zagotoviš na spletni strani prteater.si, za razkritje govorcev pa spremljaj tudi Facebook in Instagram profil PR teatra!

Prejšnji članekŠtudentsko organiziranje v Sloveniji – kdo, kako, zakaj?
Naslednji članek8 aplikacij, ki ti pomagajo organizirati življenje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.