Neguj in spakuj se z nami ter osvoji celoletno zalogo Skintrutha!

Pokažimo jezik gubicam. Gotove so! Širok nasmeh večni mladosti! Skintruth obvlada sceno!

V februarju poteka pri Skintruth-u nagradna igra, kjer lahko z malce afnanja osvojiš celoletno zalogo Skintruth kremic. Kako hudo je pa to?!? Vse, kar moraš storiti je, da nas poiščeš na Facebooku (Skintruth Slovenija), stisneš palec naši strani in sodeluješ v aktivnosti Neguj in spakuj se z nami! O vajah obrazne joge in naših super kvalitetnih in ugodnih Skintruth kremicah, pa se lahko podučiš na naši spletni strani www.skintruth.si

Obrazna joga je navdušila že veliko žensk po vsem svetu. Vaje so  preproste in zabavne, pa še pomladijo vas za nekaj let! Ali si vedel-a, da obraz sestavlja več kot 50 mišic, ki jih vsak dan uporabljamo za izražanje različnih čustev: vse od jeze, začudenja, veselja, žalosti itd.?

Da bi obrazne mikro mišice ostale napete in naša koža sijoča, je potrebno poleg super nege Skintruth tudi malo telovaditi z našimi smajliji. Kombinacija obojega je zmagovalna pot do večno mladega obraza na zdrav in naraven način.

SKINTRUTH IMA VIZIJO, ZDRUŽITI LEPOTO IN DOBRO POČUTJE S TEM, DA STIMULIRA OBOJE, TELO IN DUHA. 

SkinTruth kozmetika ne vsebuje parabenov, mineralnih olj in sulfatov ter ni testirana na živalih. Kozmetika SkinTruth je trenutno na tržišču edinstvena, saj kvaliteta ni bila še nikoli tako dostopna.

 

Pridruži se nam, Skintruth-aj z nami!

FACEBOOK

WWW.SKINTRUTH.SI

INFO@SKINTRUTH.SI

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.