NORO DOŽIVETJE

Z NAGRADNO IGRO ORTO TRIP IN NEPOZABNO POTOVANJE OKOLI SVETA.

Doživi čar in avanturistično brezmejnost šestih priljubljenih svetovnih mest, ki v sebi skrivajo nepozabno avtentičnost. Pot okoli sveta, ki ponuja zaklad nepozabnih trenutkov – raziskuješ azijsko mesto angelov Bangkok, izkusiš “OZZY way of life” v Sydneyu in neskončne plaže novozelandskega Aucklanda, se s tramvajem popelješ po razgibanem San Franciscu, se prepustiš nočnemu življenje Las Vegasa in zvezdniškem blišču Los Angelesa – je posebna nagrada, za katero se lahko poteguješ v sklopu popotniške nagradne igre ORTO TRIP. Nagradno igro omogoča Si.mobil v sodelovanju s potovalno agencijo STA Ljubljana. Z malo truda dobiš priložnost, da razpreš svoja popotniška krila in si ob tem pridobiš svetovljanske izkušnje barvitih velemest.

Dva ORTO TRIP zmagovalca se bosta podala na lov za popotniškimi izkušnjami in dogodivščinami. Odlično priložnost za uživanje v barvitosti svetovnih mest bo popestrila naloga, da se na poti prelevita v avanturistična reporterja in tako beležita svoje neponovljive popotniške trenutke.

Želiš potešiti radovednost in se podati na multikulturno potovanje, divjo avanturo in aktivne počitnice? V nagradni igri ORTO TRIP lahko sodelujejo polnoletni posamezniki, ki bodo do 21. junija 2010 opravili štiri zastavljene preizkušnje objavljene na spletu strani www.orto.si/trip. Ti bodo junija s svojimi glasovi v finale poslali 10 tekmovalcev, drugo polovico pa bo določila žirija. Dvajset finalistov se bo 30. junija pomerilo na celodnevni preizkušnji iznajdljivosti, kjer bodo pokazali, ali so iz pravega testa, da se odpravijo na pot okoli sveta. Zmagovalca nagradne igre, ki bosta med vsemi finalisti najbolj prepričljiva, se bosta na ORTO TRIP podala 23. julija letos.

Posamezne etape nagradne igre so časovno omejene. Tekmovalci se lahko vključijo v nagradno igro kadarkoli do konca četrte etape, v kolikor oddajo tudi prispevke za predhodne stopnje. Tisti mladi avanturisti, ki bodo svoje ustvarjalne rešitve v obliki prispevkov na spletu predstavili prej, bodo imeli tudi možnost, da zberejo večje število glasov svojih oboževalcev in se tako približajo osvojitvi glavne nagrade.

Vse informacije v zvezi z nagradno igro kot tudi spremljanje poteka nagradne igre najdete na www.orto.si/trip.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.