Noro študijsko leto

Lara se je spet odpeljala proti Ljubljani, novim študijskim izzivom naproti. Razmišljala je o tem, kako je bilo prejšnje leto super, da pa je nekaj vseeno pogrešala… Takoj, ko je stopila z vlaka na glavni železniški postaji, ji je čeden fant v roke pomolil neko reklamo. Vzela jo je in s sramežljivim  nasmeškom odkorakala naprej. V roki je imela letak plesne šole. Seveda! To je tisto, kar ji je manjkalo, je pomislila. Nekaj novega in neznanega, saj še nikoli ni stopila na pravi plesni parket, niti se odločila za kako zabavno vrsto rekreacije.

Iz gole radovednosti in seveda čednega fanta, ki ji ni šel iz glave, se je odločila, da obišče to plesno šolo in preveri, kaj ponuja. Z zanimanjem je preverila vse vrste vadb, ki jih tam ponujajo. Razmišljala je, da bi ji prijala joga, saj je tako umirjena ali pa pilates, ki je ravno tako bolj sproščujoč način rekreacije. Slišala je tudi že za aerodance, kjer lahko pokuriš veliko kalorij in se obenem še zabavaš. Družabni plesi na žalost niso prišli v poštev, saj ne ve, kje bi dobila plesnega partnerja. Tudi to bi si enkrat želela poskusiti. Med vsemi vrstami vadb se je odločila za vadbo plesa ob drogu, da poskusi nekaj novega in nevsakdanjega poleg tega pa bi tako pridobila še na samozavesti in lažje začela novo študijsko leto, ki bo sigurno še bolj naporno od lanskega.

Ko se je prvič odpravila na vadbo, je močno deževalo.  Nekaj časa je iskala plesno šolo in ko jo je zagledala na drugi strani ceste, je stekla čez. Na drugi strani jo je nesramen voznik vso zalil, ko je tako hitro pripeljal mimo. Vsa premočena je vstopila in na recepciji zagledala prav tistega čednega fanta, od katerega je dobila letak. Sramežljivo ga je pozdravila, on pa jo je z nasmeškom in prijaznim glasom vprašal, če je v redu. Podal ji je roko in se ji predstavil. Komaj je izgovorila svoje ime, tako jo je očaral. V trenutku se je zaljubila…

Z veseljem se je vračala v plesni studio, saj jo je vadba popolnoma prevzela. Počutila se je odlično in v skupini dobila tudi nekaj novih prijateljic, celo s fakultete, ki jo tudi sama obiskuje. Še ena od stvari, ki jo je motivirala, da je kar trikrat tedensko, ob vseh študijskih obveznostih in še študentskem delu, vztrajala in redno obiskovala treninge pa je bil seveda – on. Fant, v katerega se je zaljubila na prvi pogled… In dobila je vse – odlično rekreacijo, dobro tako za fizično kondicijo kot sprostitev ob napornem študiju, dobre prijateljice in sanjskega fanta.

 

Obišči nas v Plesnem studiu Tina v Ljubljani na Litijski cesti 38, v Štepanjskem naselju.

Za vse informacije smo na voljo na mobilni številki 051 37 60 37 ali na številki 08 38 17 234.

Lahko nam tudi pišete na elektronski naslov plesni.studio.tina@gmail.com

Obiščeš nas lahko tudi na spletni strani www.ples-tina.com ali na facebook strani Plesnega studia Tina

Se vidimo! 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.