Nova energija? Novi izzivi!

Študijsko leto se zaključuje in tako tudi aktivnosti Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (SS PRSS). Odpravljamo se na zaslužen oddih in v oazi miru bomo kovali nove načrte in projekte za naslednje študijsko leto. Medtem je tik pred koncem študijskega leta SS PRSS dobil tudi novo, svežo energijo – novo vodstvo. Tako bo v naslednjem letu SS PRSS z nekaterimi novimi projekti znova izzval tiste, ki jih zanima komuniciranje. Boš med njimi tudi ti?

Novo izvoljeni uPRavni odbor pomeni za sekcijo novo energijo, nov pristop k njenim že obstoječim programom, kot so mednarodni kongresi evropske zveze študentov komuniciranja Prime,  tedenska izobraževalna srečanja PRedigre, mesečna neformalna srečanja s praktiki komuniciranja PR kofi in sodelovanje z drugimi (študentskimi) društvi in organizacijami, ki jim navadno pomagamo pri komuniciranju njihovih projektov med študenti in mediji, ali pa skupaj z njimi ustvarimo nove projekte.

Pri snovanju in organizaciji aktivnosti bomo tudi v prihodnje sledili vodilu, da si lahko že v času študija pridobimo praktično uporabnih znanj, predvsem pa spoznamo nove prijatelje, podjetja in druge pomembne osebe, ki nam bodo pomagale pri delu na področju komuniciranja in v naši nadaljnji karieri. Temeljna naloga sekcije tako ostaja sodelovanje z najboljšimi slovenskimi PR strokovnjaki, ki pomembno sooblikujejo našo vsakdanjo multimedijsko realnost, seveda pa ob vsem tem ne pozabimo na zabavo.

Bistvo našega druženja je tkanje PRijateljskih vezi ob žuriranju, tj. karaokah, preizkušanju kakovostnih vin, peki kruha, ježi konj, hoji s hoduljami, bowlingu … Nekaj sličic z vseh teh dogodivščin najdete na spletni straneh www.flickr.com/photos/PRimecongress.

::
V maju smo z aktivnostmi za to študijsko leto zaključili, saj se nas večina članov že pripravlja na izpitno obdobje. Tako smo v letošnjem letu gostili spomladanski mednarodni Prime kongres 2007, pripravili veliko zanimivih PRediger s predavatelji, kot so Aljoša Bagola, Vuk Cosić, Nataša Pirc Musar itn., skupaj s Študentsko sekcijo Slovenskega društva za marketing smo pripravili izobraževalno-motivacijski vikend v Kočevju itd. Sodelujemo na različnih projektih, kjer neprofitnim organizacijam nudimo komunikacijsko podporo in se tako na resničnih projektih učimo in nabiramo neprecenljive izkušnje. 

Poleti pa bomo zasnovali tudi program aktivnosti in projektov za novo študijsko leto, saj se nameravamo septembra ponovno aktivno vključiti v študentsko sceno, obštudijsko izobraževanje, poskrbeti za osebnostno in poklicno nadgradnjo članov z različnimi gosti na predavanjih in z novimi projekti. Obetajo se prenovljene PRedigre, PR kofiji, jesenski Prime posvet v Barceloni, bolj pogosti in nadvse eksPResivni žuri ter še veliko več.

PRidruži se nam!
Prav vsak [tudi če pavziraš ali ponavljaš letnik], ki ga zanima komuniciranje in se želi na tem področju izpopolniti, je dobrodošel, saj nove člane vpisujemo tekom celega leta. Predhodno znanje ni potrebno, ker boš najbolj pomembne stvari kmalu izvedel na PRedigrah in drugih srečanjih. Pomembno je, da si se pripravljen učiti in da imaš rad izzive.
Več informacij najdeš na www.mojPiaR.net.

PRidruži se nam!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.