Novi Ritem mladosti navdušil čez 20.000 obiskovalcev

8. Ritem mladosti, ki ga mladim in njihovim staršem ob začetku šole podarjata agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, je v soboto v ljubljanski BTC City spet privabil množico obiskovalcev. Le-ti so lahko dan preživeli ob kupu športnih, zabavnih in ustvarjalnih aktivnosti, ponoči pa z DJ Antoinom, skupino High On Heels in drugimi zaplesali v največji diskoteki pod zvezdami.

 

OD ZABIJANJA DO ANTOINA

Če odštejemo malce kislo vreme, ki je odplaknilo Gurmansko alejo, je bil premik Ritma mladosti in širitev programa z vsebinami, kot so bili Umetniški bazar, Sejem rabljenh učbenikov, Hervisov turnir trojk in plesno tekmovanje, nastop standup komika leta Stefana Šumanca – Šumija ter atraktivnih Dunking Devilsov, zadetek v polno. Nagradni in družabni izzivi so že podnevi privabili tisoče obiskovalcev, spet pa se jih je največ zbralo na zaključni zabavi, ki se je letos preobrazila v multimedijski koncept Collegium Discotheque.

 

Ob duetih Sill & Sell in Vanillaz s posebnim gostom Gidro iz skupine Connect ter 6Pack Čukurju s Hangover Ladies je še posebno navdušila pevka Alya, ki je razglasitev zmagovalca natečaja za Minglovega ambasadorja pospremila z nastopom na strehi Koloseja. Zvok britanskih klubov so v mesto prinesle glasbenice zbrane v skupini High on Heels, največja atrakcija 8. Ritma pa je bil premierni ljubljanski nastop razvpitega DJ Antoina, s katerim so mladi odpeli hite, kot so Ma cherie, Sky is the limit in nepozabni Welcome to St. Tropez.

 

IZJEMNA ENERGIJA

Švicarski zvezdnik je bil navdušen nad sprejemom, po nastopu si je za navijače vzel skoraj pol ure, se fotografiral z njimi in podpisal na desetine avtogramov, odlično energijo dogodka in odzivno občinstvo pa pohvalil tudi v intervjujih po nastopu ter dodal, da komaj čaka, da se spet vrne k nam. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.