Študentski tolar pomaga

V zadnjem mesecu študijskega leta je Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, objavila poziv »S Tolarjem do diplome« katerega namen je olajšati študentom ŠOU v Ljubljani zaključek študija na članici ŠOU v Ljubljani.

 

Program vključuje:

  • brezplačno lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog skupaj s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;
  • brezplačno tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 1.000 študentov – za voljo tiskanja smo v Ljubljani postavili štiri točke, v Rožni dolini, na Kersnikovi 6 in na Vojkovi 63.

 

Poziv, katerega sredstva je v celoti namenila ŠOU v Ljubljani, traja do 15. 12. 2014.

Več informacij o pozivu je na voljo na naši spletni strani www.studentski-tolar.si.

 

Namen Fundacije Študentski tolar, ki jo je leta 2006 ustanovila Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, je pomagati študentom v stiski in si prizadevati za izboljšanje socialnega položaja študentov. V okviru naših programov poleg omenjenega nudimo študentom še denarne pomoči, jeseni pa bomo objavili tudi nove razpise za subvencionirane jezikovne tečaje, strokovne tečaje, športne tečaje in športne vadbe, študentsko prehrano in brezplačne psihoterapije ter psihološka svetovanja.

Na naši spletni strani lahko preverite, kakšno pomoč ponujamo, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

Več na www.studentskitolar.si.


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.