O Samsungih in naivnosti

Na trg je prišel novi Samsung Galaxy S7 Edge. In njegove specifikacije? Popolnoma premagajo vse prejšnje Samsunge in celo applov iPhone 6S Plus. Vaš trenutni mobilni telefon ni odporen na prah, niti ni zaščiten pred stikom z vodo. Novi Samsungov telefon je! Če vam trenutni mobilni telefon pomotoma pade v vodo, je edina rešitev zanj le še koš za smeti.

Samsung Galaxy S7 Edge vam z osem-jedrnim procesorjem in 4GB RAM skoraj narekuje, da ga kupite. Saj si ga lahko privoščite. Pa si ga res lahko?

Zagotovo že zdaj razmišljate o nakupu novega Samsungovega mobilnega telefona, kajne? Tako malo je potrebno, da nas nakupovalni centri ali ponudniki blaga in storitev prepričajo o nakupu nečesa, česar ne potrebujemo ali si ne moremo privoščiti.

Čas je za spremembe!

Ste se kdaj spraševali, kako se lahko znebite lastne naivnosti in vseh prepričevalnih tehnik nakupovalnih centrov? Udeležite se delavnice »Napolnite svojo denarnico z denarjem in ne z računi!«, ki se bo tokrat izjemoma ponovila zaradi izredno velikega zanimanja in povpraševanja.

Delavnica bo potekala 12. aprila v Kranju oziroma v Tehnološkem parku Kranj (RC IKT) ob 17:00 uri. Vas zanima več o delavnici in njenih specifikacijah? Preberite si tukaj.

(oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.