Za dober konec poletja še na – Ritem mladosti!

Tudi letošnji zaključek poletja ne bo minil brez največjega brezplačnega druženja ob kreativnih delavnicah in izbrani glasbi številnih odtenkov – RITMA MLADOSTI, ki se bo v petek 6. septembra od 15h naprej odvijal pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju.

Prireditev se letos odvija že sedmič zapovrstjo, mladim pa jo ob koncu poletja že tradicionalno podarjata Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel.

Znani so tudi že nosilci programa. Po kraljih glasbenih lestvic, kot so September, Agnes, RIO, Gramophonedzie, Shapeshifters in Steve Edwards, ki so več kot 30.000-glavo množico razgibavali v preteklih letih, bo prvo ime Ritma mladosti 2013 skupina PETER BIČ PROJECT, ki je letošnje poletje pobarvala s hitom “Hey Now”. Ob njih so sodelovanje že potrdili tudi Jan Plestenjak, Dan D, April, Zablujena generacija, Omar Naber, In&Out, Nika Zorjan, Coverlover, King Foo inspecialna enota Birkovih gverilcev. Ob atraktivnih nastopih izbranih domačih in tujih glasbenih mojstrov bo dogodek spet postregel tudi s pestro izbiro brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov.


Nastopajoči na 7. Ritmu mladosti:


PETER BIČ PROJECT

s hiti “Hey Now”, “Say It Loud” in “Thinkig About You”

video: www.youtube.com/watch?v=k5gfgE-jirY

 

JAN PLESTENJAK * DAN D * APRIL *  ZABLUJENA GENERACIJA 

OMAR NABER * COVERLOVER * IN&OUT  * NIKA ZORJAN * KING FOO

specialna enota BIRKOVIH GVERILCEV * in mnogi drugi …

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.