Odpotuj v Španijo z revijo Študent in MasterCard-om

Si želiš pobegniti pred mrazom in okusiti vročo Španijo? Še nisi videl našega super natečaja na Facebook strani revije Študent? V sodelovanju z MasterCard Europe poklanjamo petdnevno potovanje v Španijo, ki ga organizira turistična agencija Palma.

Nagradna igra traja do vključno 21. oktobra. V nagradni igri lahko sodelujete vsi uporabniki Facebooka, tako da postanete oboževalci Facebook strani Revija Študent (če še niste). Nato morate kupiti izdelke iz nakupovalnega seznama, ki se nahaja na Facebook strani in nam posredovati fotografijo računa, ki potrjuje opravljen nakup. Sliko računa pošljete na narocnine@nevtron.si. Elektronsko sporočilo mora vsebovati ime in priimek avtorja fotografije, elektronski naslov in naslov stalnega ali začasnega prebivališča avtorja, na katerega bo organizator lahko obvestil nagrajenca o nagradi.

Zmagovalec nagradne igre bo tisti, ki bo objavil fotografijo računa z najnižjo skupno vrednostjo izdelkov s seznama. Zmagovalec natečaja bo objavljen na Facebook strani revije Študent najkasneje pet dni po zaključku nagradne igre.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.