MOVEKNOWLEDGEMENT V CVETLIČARNI POTRDILI DOBRO FORMO

V ljubljanski Cvetličarni se je v četrtek, 6. oktobra spet pošteno zatreslo, tokrat z novomeško skupino Moveknowledgement, ki v tem času uspešno promovira svojo novo ploščo Pump down!!!.

Še zadnji topel dan v letošnjem letu se je marsikomu zdel kot nalašč za obisk nepozabnega koncerta, nič manj pa niso bili razpoloženi člani benda z N’tokom na čelu. Že s prvim komadom La Droga E Il Buio iz omenjenega albuma so fantje svojo energičnost prenesli na publiko, ki je vse do konca poskakovala pri uspešnicah, kot so Kids R Fresh, Avarage Bear ter Hands, za katerega so premierno predstavili tudi novi videospot. Svojstven alternativen zvok je marsikdaj med koncertom spominjal na »stare« punkrock čase, klaviaturist pa je vse skupaj z efekti odlično izpopolnjeval. Po uro in pol trajajočem koncertu je za konec sledila še Nirvanina priredba Breed, ki so jo prvič predstavili že na koncertu na Metelkovi ob 20. obletnici albuma Nevermind.

Izvedba koncerta je bila torej odlična, svojo podporo bendu pa je pokazalo tudi lepo število obiskovalcev. Moveknowledgement so vsekakor ena tistih skupin, ki skrbijo za dobro slovensko glasbo.

M.R.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.