Odpri SRCe in pomagaj otrokom!

Zaradi trenutne ekonomske situacije si veliko staršev ne mora privoščiti šolskih potrebščin, zato so Zavod Študentska svetovalnica, Študentska hiša SRCe in Rdeči križ Ljubljana pripravili zbiralno akcijo.

Pomagajmo skupaj!

V Študentski svetovalnici so prepričani, da se vam v kakem kotu doma zagotovo še valja čisto spodobna šolska torba, mogoče vaša, mogoče vaših prijateljev ali otrok. Prav tako verjamemo, da se v predalih najde lep, prazen zvezek, paket barvic ali morebiti voščenk. Še več, verjamejo tudi, da ste se pripravljeni odreči kaki kavi, kupiti šolsko potrebščino ali dve in jo podariti tistim, ki jim bo še kako prav prišla.

Zato Študentska svetovalnica v sodelovanju z Rdečim križem Ljubljana začenja tedensko akcijo zbiranja šolskih potrebščin in šolskih torb. Veseli bodo; zvezkov, barvic, beležk, puščic, temper, risalnih blokov, šolskih torb … skratka vsega, kar ste še ne tako dolgo nazaj sami nosili v šolo.

Morebitne odvečne potrebščine lahko oddate med ponedeljkom, 27. 8. in petkom, 31. 8. od 9.00 do 18.00 (v petek do 15.00) v Študentski hiši SRCe, na Židovski stezi 6 v Ljubljani. Vse zbrane stvari bodo ob koncu akcije predali sodelavcem Rdečega križa, ki bodo poskrbeli, da pridejo v prave roke.

Ekipe Študentske svetovalnice, Študentske hiše SRCe in Rdečega križa Ljubljana so prepričani, da študenti lahko stopimo skupaj in z majhnimi prispevki sestavimo veliko zgodbo. V naprej hvala vsem!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.