Okrepitev mednarodnega mladinskega dela

V Mariboru Mreža MaMa skupaj z mednarodnimi partnerji in svojimi članicami prireja tridnevni mednarodni mladinski projekt Okrepimo Mednarodno Mladinsko delo.

6. februar je namenjen spoznavanju Mariborskih organizacij, zato se bomo skupaj z mednarodnimi partnerji odpravili na študijske obiske po mariborskih organizacijah. Obiskali bomo MKC, Infopeko in Pekarno Magdalenske mreže, ZPM Maribor, Epeko in MMSM.

7. februarja se bo odvil Simpozij o mednarodnem mladinskem delu, kjer bo beseda tekla skupaj s predstavniki URSM, MOVIT, MMS in CMEPIUS o Mladinskem delu v Sloveniji, Mednarodnem mladinskem delu, predstavitvah dobrih praks iz tujine, prioritetah mednarodnega mladinskega dela v prihodnje, delavnicah iz različnih področji, ter predstavitvah zaključkov.

8. februarja pa sledi še aktivnost mreženja, kjer bomo najprej spoznavali teoretičen okvir, Društvo Center za pomoč mladim Maribor nam bo predstavil svoje dobre prakse, nato pa bomo tudi dejansko pripravili projekte skupaj z mednarodnimi partnerji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.